Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 47 Masterat Programe în Știință farmaceutică 2023/2024

47 Masterat Programe în Știință farmaceutică 2023/2024

Prezentare generală

Studenții care doresc să învețe mai multe informații aprofundate legate de domeniul lor de studiu pot alege să urmeze un masterat. Acest tip avansat de studiu poate oferi informațiile necesare pentru ca studenții să atingă noi niveluri profesionale.

Ce este un Masterat în Farmacie? Considerat unul dintre cele mai vechi domenii de studiu din lumea învățământului superior, un masterat în farmacie se concentrează în jurul diferitelor medicamente folosite în medicină și cum aceste chimicale afectează corpul uman. Cei înscriși la un astfel de program vor urma cursuri legate de biologia umană, fiziologie, siguranță în medicină, resurse umane și diferite cursuri de administrare a spitalelor. Mai multe programe le permit studenților să se concentreze pe un anumit ascpect al acestui domeniu care să le permită studii și cercetări mai intensive în domeniu.

Studenții care doresc să obțină o diplomă de masterat în farmacie adesea fac acest lucru pentru a-și îmbunătăți oportunitățile profesionale. Pregătirea suplimentară care este oferită la acest tip de programe îi califică pe studenți pentru o multitudine de oportunități noi în domeniul medicinei.

În funcție de universitate sau instituție, costurile unui program pot varia. Studenții pot completa un program de masterat în farmacie în doi până la patru ani.

După obținerea diplomei de masterat, studentul are mai multe opțiuni profesionale disponibile. Spitalele și cabinetele medicale sunt mereu în căutare de indivizi cu un fundal puternic în farmaceutice, iar natura competitivă a acestor poziții poate însemna un salariu mai mare și mai multe alte beneficii. Carierele în acest domeniu includ orice de la poziții de resurse umane la spitlae, la analiști de date care se concentrează în special pe produsele chimice conținute în diferite produse farmaceutice.

Există programe de masterat în farmacie în întreaga lume. Fiecare țară are propriile sale reguli stricte legate de ce trebuie studentul să realizeze pe parcursul programuli, iar cercetarea suplimentară poate fi obligatorie în funcție de locul unde se află universitatea. Pentru a începe cu un curs, caută mai jos programul dorit și contactează direct biroul de admitere al școlii completând formularul nostru online.

Citeste mai mult

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Știință farmaceutică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (47)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu