Keystone logo

60 Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală 2024

Filtre

Filtre

  • Masterat
  • Asistență medicală
  • Îngrijire mintală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (60)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Masterat Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală

Câștigul salarial o diplomă de master de obicei, durează oriunde de la unu la trei ani. Studenții se pot înscrie într-un program de master după finalizarea o diplomă de licență. Programele de masterat se bazeze pe învățământul pre-universitar și a oferi studenților acces la mai multe subiect în profunzime.

Ce este un Master in Sanatate Mintala? Acest program pregătește pe elevi să acționeze în calitate de consilieri, terapeuti, si in multe cazuri, asistenți sociali. Elevii să ia o mare varietate de cursuri în psihologie, biologie, sociologie, și terapia cognitiv. Examene, prelegeri, studii de caz și ajuta elevii perfecționa abilitățile lor în timp ce câștigă cunoștințe indispensabile. Elevii sunt de așteptat să se familiarizeze cu o gamă largă de boli mintale și tulburări, precum și tipurile de tratamente utilizate pentru a gestiona și a le preveni. Multe școli necesită stagii.

După câștigarea unui Master in Sanatate Mintala, studenții vor fi capabili de a identifica rapid și de a evalua starea psihologică a indivizilor și a grupurilor.Acesta este un grad extrem de versatil, și elevii au posibilitatea de a lucra in ambele setari clinice si academice.

Costul de a câștiga o diplomă de master se bazează pe factori multipli. Amplasarea geografică, lungimea programului, și ratele instituționale toate costurile educaționale de impact. Pentru mai multe informații detaliate, elevii ar trebui să contacteze direct școlilor.

Elevii cu acest grad special, să asigure în mod obișnuit servicii de sanatate mintala in spitale, clinici, cabinete private și. Mulți pot lucra sub supravegherea psihiatrilor sau mai mult practicieni cu experiență. Altii aleg sa lucreze cu agențiile guvernamentale și sisteme școlare. Lucrătorii din acest domeniu face o viață prin educarea comunităților despre probleme de sanatate mintala si emotionale. Cei care aleg să practice în mod independent poate ajuta clientii gestioneze boli mintale grave, și să facă planuri pentru a atinge obiectivele de viață specifice. Unii studenți aleg să educe pe alții într-un mediu colegiu.

Există o serie de programe internaționale de sănătate mintală disponibile studenților. Multe dintre acestea sunt oferite on-line, în timp ce alții au loc într-un cadru clasă tradițională. Dacă sunteți interesat în câștigarea unui grad, a căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.