Găsește-ți diploma de master în domeniul sănătății

Ce să studiezi
Unde să studiezi

Locații de studiu

Avem peste o mie de universități din întreaga lume în baza noastră de date.

Masterate Populare de Medicină

Diplomele de master în sănătate sunt destinate studenților care doresc să-și avanseze cariera în domeniul asistenței medicale, fie că este vorba de spitale, clinici, organizații non-profit sau alte organizații de asistență medicală.

Prin studiul aprofundat al unei discipline legate de medicină, programele de Masterat în medicină îi pregătesc pe studenți și pentru o carieră în cercetare, fie în industrie sau la nivel universitar. Este normal ca programele de Masterat în medicină să conțină și o parte de experiență practică în laborator sau la un centru medical. Programele de studiu sunt oferite în format cu normă întreagă, part time sau de învățământ la distanță.

Programele de Masterat în Medicină oferă mai multe specializări precum medicină generală, nutriție, management medical, psihiatrie, asistență medicală, medicină veterinarp sau fizioterapie. Alte specializări populare includ ingineria bio-medicală, studiile medicale de laborator, radiologia sau medicina alternativă.

Varietatea programelor de Masterat în Medicină poate fi copleșitoare - dar nu lăsa asta să te oprească! Pentru a afla care program ți se potrivește cel mai bine, începe aruncând o privire la lista cu unele dintre cele mai populare programe de Masterat în medicină oferite la universități de top din întreaga lume.

Programe de masterat în Medicină de Top

Studiile de Masterat în Medicină pot fi împărțite în trei ramuri principale: asistență medicală directă, cercetare și management. Cele mai populare programe de Masterat în asistență medicală directă sunt: Medicină, Îngrijire Medicală și Stomatologie. Programele de Masterat în Farmacie care se concentrează pe dezvoltarea de noi medicamente și tratamente sunt de asemenea la mare cerere. În final, programele populare de management medical combină cunoștințele medicale cu afacerile.

Țări de Top pt. Medicină

O varietate largă de programe de Masterat în Medicină sunt disponibile la universități, colegii, școli de afaceri și alte instituții de învățământ de top din întreaga lume. Începe căutarea programului care se potrivește cel mai bine cerințelor tale aruncând o privire la câteva dintre cele mai populare destinații de studiu pentru Masterat într-un domeniu medical.

Orașe de Top pt. Medicină

Pentru destinația ta de studiu poți alege din mai multe orale în care sunt oferite programe de Masterat în Medicină la unele dintre cele mai bune universități și colegii. Restrânge căutarea ta pentru un Masterat într-un domeniu legat de medicină navigând prin opțiunile de studiu din orașele enumerate mai jos care sunt considerate deosebit de populare în rândul studenților la medicină.