Keystone logo

5 MA Programe în Asistență medicală Medicină geriatrică Gerontologie 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Asistență medicală
  • Medicină geriatrică
  • Gerontologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Asistență medicală Medicină geriatrică Gerontologie

O MA, sau Master of Arts, este un grad avansat, care poate fi câștigat după finalizarea o diplomă de licență, cum ar fi un burlac 's. De obicei durează aproximativ doi ani pentru a câștiga un masterat. Obținerea acest grad deschide opțiuni de carieră mai avansate sau poate seta scena pentru mai multe studii avansate.

Ce este un master în gerontologie? Gerontologie este studiul de limită de vârstă și modul în care aceasta afectează oameni de imbatranire social, psihologic si medical. Curriculum-ul de o MA gerontologie este conceput pentru a pregăti studenții pentru a lua roluri de conducere în industriile care servesc nevoilor persoanelor în etate. Cursurile pot include psihologie, sociologie, neurostiintele si politici publice. Masteranzi sunt de așteptat pentru a efectua cercetări în profunzime, se apropie de supușii lor la un nivel avansat.

Obținerea unui MA în gerontologie pot oferi studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a oferi servicii cetățenilor în vârstă într-o varietate de sectoare.MA Cursuri poate oferi o înțelegere a nevoilor și problemelor populației în vârstă specifice.

Costurile de a câștiga acest grad MA poate varia foarte mult, în funcție de tipul de instituție care oferă o, precum și de alți factori, cum ar fi locația. Pentru a obține o idee clară a ceea ce vă puteți aștepta să-și petreacă, a vorbi cu personalul de la admitere programul aveți în vedere.

Un master în Gerontologie oferă înțelegere și cunoștințele necesare pentru un rol de conducere în multe dintre sectoarele care servesc cetățenii în vârstă. Deținătorii de acest MA pot fi oferite poziții ca directorii, managerii sau coordonatori de programe, în oricare din mai multe industrii orientate pentru a răspunde nevoile variate ale seniori. Unele dintre acestea includ locuințe senior, de asistență medicală, planificarea de pensionare, de sanatate mintala, îngrijire la domiciliu și de călătorie.

Multe universități și colegii oferă opțiuni netradiționale și flexibile pentru a castiga o MA, inclusiv învățare online și la distanță.Dacă sunteți interesat în procesul de învățare mai multe despre un master în gerontologie, caută programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.