Keystone logo

6 MA Programe în Asistență medicală Medicină geriatrică 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Asistență medicală
  • Medicină geriatrică
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MA Programe în Asistență medicală Medicină geriatrică

O MA, prescurtarea de la Master of Arts, este un grad acordate studenților care finalizează un curriculum la nivel de absolvent concentrat pe un anumit subiect. În unele cazuri, acesta este oferit ca un grad de terminale, dar pentru multe programe, aceasta este parte a unui program de doctorat.

Ce este un master in varsta de îngrijire? Un master în vârstă Care este un program interdisciplinar inclusiv cursuri cu privire la procesul și efectele de imbatranire, și, mai specific, cum să aibă grijă de persoanele în vârstă în mod corespunzător. Se adresează persoanelor din serviciile socială, sănătate și alte domenii care doresc formare suplimentare cu privire la complexitatea de a face cu clientii geriatrie. Sănătate pentru un pacient de imbatranire, de ingrijire vârstă și legea și gerontologie introductivă sunt câteva dintre subiectele vă puteți aștepta pentru a studia. Puteți lua, de asemenea, clase care sunt specifice relației de vârstă în domeniul în care lucrați sau speranta de a lucra în.

Standarde pentru tratarea clientii imbatranire se schimbă tot timpul, și unul dintre cele mai bune moduri de a vă dota este de a vă familiariza cu istoria de ingrijire varsta. Un master în domeniul vă poate ajuta să realizeze că, și vă poate califica pentru a căuta de lucru sau de studiu în continuare într-o gamă largă de locuri de muncă sau programe.

De școlarizare și taxele pentru un masterat în vârstă de îngrijire poate varia de la școală la școală. Dacă aveți în vedere aplicarea, ar trebui să luați legătura cu biroul de admitere a școlii de a calcula costul de participare.

Un master în vârstă Care este alegerea perfecta pentru orice student care are o pasiune pentru îngrijire și a populației în vârstă. Oportunitățile de angajare pot abunda in centre de ingrijire pe termen lung, casele de ingrijire medicala, birouri de servicii sociale și, dacă urmăresc licensure, multe poziții furnizorului de servicii medicale. Ați putea fi interesat de aspectul teoretic de ingrijire varsta, cu toate acestea, și acest oferă multe locuri de muncă duce prea.Având în vedere că îmbătrânirea populației nu va disparea niciodata, există întotdeauna posturi pentru oameni care sunt interesați în cercetarea sau scris despre practici in imbatranire de îngrijire.

Dacă doriți să studieze populația geriatrie cu o aplicație practică, un master in varsta de îngrijire este o opțiune bună, și s-ar putea fi capabil de a studia part-time sau online. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.