Luxemburg

Numărul de instituții: 16
  • France Online
  • Belgium Online
  • Switzerland Online
  • + 17 Mai mult

  ESMAC est une école supérieure d’arts appliqués, de design, de graphisme et d’événementiel dont l’originalité est d’être à distance.

  • Esch-sur-Alzette

  Fondată în 2003, Universitatea din Luxemburg este singura universitate publică din Marele Ducat al Luxemburgului. Multilingv, internațional și orientat spre cercetare, este, de asemenea, o instituție modernă, cu o atmosferă personală.

  • Differdange

  Universitatea LUNEX este o universitate privată internațională care se concentrează pe cercetare și predări pe domeniile strâns legate de sănătate, sport și management. La LUNEX, studenții pot evolua într-un mediu de învățare internațional și pot fi echipați cu noi abordări și perspective asupra domeniilor emergente ale sportului și sănătății.

  • Brussels
  • Wiltz
  • Luxembourg City

  UBI Business School este o instituție privată de învățământ superior din Bruxelles, Belgia, cu campusuri afiliate în Luxemburg și China. De la înființarea sa în 1992, UBI oferă educație de afaceri britanică de cea mai înaltă calitate la nivel universitar, absolvent și postuniversitar. Toți studenții UBI studiază și obțin o diplomă recunoscută la nivel global din Regatul Unit prin parteneriatul UBI cu Universitatea Middlesex, Londra (Marea Britanie). Concentrându-se pe managementul internațional și pe economia globală, programele școlii combină problemele profesionale din lumea reală cu cele mai noi în gândire managerială.

  • Mainz
  • Germersheim
  • Porto
  • + 2 Mai mult

  Cu aproximativ 31.500 de studenți din peste 120 de țări, Johannes Gutenberg University Mainz (JGU) este una dintre cele mai mari și mai diverse universități din Germania. JGU unește aproape toate disciplinele academice sub un singur acoperiș cu Centrul Medical Universitar, Academia de Arte din Mainz, Școala de Muzică din Mainz și Facultatea de Studii de Traducere, Lingvistică și Studii Culturale din Germersheim. În peste 150 de institute și clinici, 4.400 de cadre didactice, dintre care 560 sunt profesori, predă și efectuează cercetări. Cu 75 de domenii de studiu și cursuri de peste 260 de grade, JGU oferă o gamă extraordinară de cursuri.

  • Luxembourg City

  Misiunea Business Science Institute ale Business Science Institute este de a promova dezvoltarea profesională și personală a managerilor și a întreprinderilor prin mobilizarea resurselor academice internaționale de cea mai înaltă calitate.

  • Luxembourg City

  European Business University din Luxemburg este dedicată realizării și susținerii unei tradiții de excelență academică, asigurându-se că este în fruntea evoluției inovației. EBU se străduiește să devină un punct de referință al educației de calitate la nivel mondial, bazându-se pe talentele unei echipe susținute activ de personal recunoscut internațional și facultate de femei și bărbați din medii transculturale.

  • Luxembourg City

  Facultatea de Drept, Economie și Finanțe (FDEF) de la Universitatea din Luxemburg oferă un mediu academic și de cercetare unic. Predarea și cercetarea beneficiază de proximitatea instituțiilor europene, principalul centru financiar internațional din Luxemburg și comunitatea sa de afaceri vibrantă. Parteneriatele instituționale și din sectorul privat, catedre sponsorizate și o rețea în creștere de universități partenere internaționale fac din FDEF un centru academic vibrant în inima Europei.

  • Luxembourg City

  Universitatea Sacred Heart este în Luxemburg de mai bine de două decenii, oferind programe la nivel de absolvent adaptate nevoilor persoanelor care lucrează. MBA, acreditat AACSB, este recunoscut de Ministerul Învățământului Superior din Luxemburg și bine respectat de comunitatea de afaceri și finanțe. Din 2012, oferim un MBA cu normă întreagă, cu un stagiu destinat tinerilor absolvenți din străinătate și din Luxemburg. Avem studenți din peste patruzeci de țări diferite, iar profesorii și personalul nostru bine calificați oferă programului nostru o aromă cu adevărat internațională pe care atât de multe școli de afaceri nu o pot oferi

  • Luxembourg City

  CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe în prescurtare) este o instituție inovatoare de învățământ superior cu un campus academic global la Paris și un centru de dezvoltare executivă la Bruxelles. De asemenea, are parteneriate de colaborare cu instituții academice din Ghana, Taiwan și Chile, unde programele sale sunt livrate în prezent. Aceste activități reflectă corect caracterul european și internațional al instituției.

  • Wiltz

  Programele noastre au un echilibru riguros între pregătirea profesională și pregătirea studenților cu cerințele de supraveghere și de afaceri, pentru a deveni factori de decizie eficienți în cadrul unei organizații complexe de ospitalitate. Odată ce ați absolvit Universitatea BBI , veți fi pregătit să vă asumați responsabilități semnificative la începutul carierei dvs. și să fiți membru productiv al echipei, începând cu prima zi de lucru.