Lithuanian Sports University

Introducere

Lithuanian Sports University ( LSU ) se mândrește că este singura universitate specializată din Lituania, care unește Mișcarea și Știința Sportului de peste opt decenii. Studiile în sport și domenii conexe câștigă popularitate, deschizând în același timp noi oportunități pentru absolvenții de succes. Va exista o creștere continuă a nevoii de profesioniști care să-i ajute pe cei care se străduiesc pentru o viață sănătoasă, activă și lungă.

Prin urmare, puteți reuși în viață împreună cu LSU , unde studiile, știința sportului și practica sunt interconectate. O atenție excepțională acordată fiecărui student internațional, studiile bazate pe știință și o comunitate sportivă vor oferi cunoștințe și experiență interesantă în fiecare zi. Faceți alegerea corectă și vă va ajuta să vă implementați obiectivele și să deveniți excepțional.

Printre absolvenții LSU , există mulți oameni de știință distinși, antrenori de renume mondial, sportivi celebri și personalități publice proeminente. Un număr mare de studenți și absolvenți ai LSU au devenit campioni și câștigători de premii ai Jocurilor Olimpice, ai campionatelor mondiale și europene.

Caracteristici Campus

Clasamente

Jurnalul „Reitingai” a publicat cea mai recentă evaluare a instituțiilor de învățământ superior lituaniene. Lithuanian Sports University ( LSU ) a fost evaluat cel mai bine în categoriile „Personal academic prezent și viitor”, „Competiție în zona de studiu internațional” și „Studenți și studii”.
Conform criteriului de clasare „Personalul academic prezent și viitor”, LSU a ocupat treia dintre unsprezece universități de stat din Lituania – a obținut 6,59 din cele 10 puncte posibile.

Lithuanian Sports University ( LSU ) a ajuns pe locul 126 în cel mai recent clasament global din Shanghai al școlilor și departamentelor de științe sportive.În ultimii ani, LSU a crescut cu 80 de poziții în clasament (locul 208 în 2018 și locul 172 în 2020).

Locații

  • Lietuvos sporto universitetas Sporto 6, 44221, Kaunas

Întrebări