Keystone logo

2 Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Medicină alternativă Medicină gratuită Acupunctură 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • Asistență medicală
  • Medicină alternativă
  • Medicină gratuită
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Nivel Licenţă Programe în Asistență medicală Medicină alternativă Medicină gratuită Acupunctură

O diplomă de licență este un program de licență, care este disponibil într-o varietate de discipline. Elevii petrec, de obicei, procesul de învățare despre subiecte generale educație, și apoi să ia o abordare mai concentrată cu clasele create în jurul domeniul lor de cariera aleasă.

Poate va intrebati, ceea ce este un Bachelor in Acupunctura? Acest program este conceput pentru studenții care doresc să ofere vindecare prin metode alternative. Clase va varia în funcție de program, dar ele pot include teorii și principii de acupunctura, punctul de locație, tehnici auxiliare, meridianele de acupunctura, medicina naturista chineza, și scalp și acupunctura auricular. Elevii vor avea, de asemenea, numeroase oportunități de a practica și obține hands-on experiență.

Elevii care urmăresc un beneficiu grad acupunctura într-un număr de moduri. Experiența practică a programelor oferă le pregătește pentru a lucra în situații reale.Acupunctura a devenit o terapie alternativa populară, și programele care oferă herbology și medicina chineză extinde oportunitățile de carieră și mai mult.

De școlarizare și taxele legate de obținerea unui grad de acupunctura va varia de la o instituție la alta. Unii dintre factorii includ reputația școlii, durata programului, și taxele de consumabile. Elevii ar trebui sa contactati direct școlile pentru a afla ce obligațiile financiare vor fi pentru programul specific de care sunt interesați.

Cele mai multe absolvenți cu un grad de acupunctura decide să utilizeze educația lor într-un format practic, fie într-o situație de grup sau într-o clinică privată. Unii aleg să dobândească cunoștințe suplimentare în medicina chineză și plante, în scopul de a se concentra pe acest aspect. Unii absolvenți aleg să câștige un grad mai mare, în scopul de a fi un instructor de acupunctura la nivel de colegiu.

Începeți cu educatia ta acupunctura prin cercetarea și compararea școli.Utilizați baza noastră de date extinsă on-line pentru a căuta programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.