Keystone logo
York College Online

York College Online

York College Online

Introducere

Misiunea York College este de a transforma viața prin educație centrată pe Cristos și pentru a dota studenții pentru servicii de-a lungul vieții lui Dumnezeu, familie și societate.

Valorile Transforma

York Colegiul există pentru a sprijini activitatea de transformare a lui Dumnezeu în viața oamenilor. programe și experiențe curriculare și co-curriculare intenționează să conducă întreaga comunitate la o expresie pozitivă a valorilor spirituale.

Educa

Descoperirea academică este un efort Dumnezeu onorare caracterizat prin urmărirea adevărului și cercetare în contextul disciplinelor intelectuale. Manipularea responsabilă a libertății academice oferă cercetătorii creștini oportunități de a explora atât o lume diversă și credința lor.

echipa

Un mediu profesional, social și tehnologic în schimbare rapidă dictează că fiecare elev este încurajat să aplice abilitățile de gândire critică și integrare de cunoștințe, precum și pentru a evalua schimbarea circumstanțelor în contextul credinței.

Servi

Service-ul este mijlocul prin care poporul lui Dumnezeu trăiesc credința lor. Hristos ne cheamă la o viață de serviciu exprimate prin credință, atât la nivel local și la nivel global, așa cum răspundem la oportunități la nevoile altora.

goluri

Elevii vor:

în mod intenționat să fie adus față în față cu Isus și învățăturile sale, încurajând astfel o transformare în asemănarea cu El. (transforma) atingerea unui standard instituțional pentru comunicare în scris și oral, care susține succesul într-o varietate de setări. (educa) să fie introdusă la integrarea cunoașterii prin tradiții coerente cu o educație de arte liberale. (educa) să fie echipate pentru a deveni elevi pe toată durata vieții. (Dota) experiență de implicare în curs de desfășurare în noi oportunități de servicii (campus pe bază, local, regional și global), precum și participarea cu regularitate la organizațiile și activitățile care sunt direct legate de obiectivele lor de disciplină și de carieră academice alese. (servi)

Locații

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări