Keystone logo
© WSPA Marketing Center
The University College of Enterprise and Administration

The University College of Enterprise and Administration

The University College of Enterprise and Administration

Introducere

Colegiul Universitar de Întreprinderi și Administrație funcționează în baza autorizației acordate de ministrul Educației Naționale și în temeiul Legii învățământului superior din 27 iulie 2005 (Monitorul Oficial nr. 164, poziția 1365, cu modificările ulterioare) și al reglementărilor legale emise prin această lege, precum și în baza Statutului. Școala este supravegheată de fondator și de ministrul competent pentru învățământul superior, prin Legea învățământului superior.

Misiunea Colegiului Universitar este de a învăța studenții să fie creativi, să își dezvolte carierele și să îi ajute să își găsească locul într-o lume globalizată. WSPA dezvoltă competențele internaționale și interculturale ale studenților prin crearea unui mediu internațional în cadrul Universității și prin mobilitatea internațională a studenților și a cadrelor didactice. Colegiul universitar cooperează strâns cu un număr mare de universități și colegii europene și non-europene, asociații, companii și instituții de pe piața muncii.

WSPA are experiență în proiecte finanțate de fondurile structurale ale UE și de programele de învățare de-a lungul vieții - Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Study Visit și STF. Din 2007, WSPA a obținut douăzeci de granturi finanțate de fondurile structurale ale UE, în valoare de aproape 8 milioane EUR, 200 000 EUR din Fondul pentru burse și formare profesională, finanțare LLP-Erasmus și Erasmus+ în valoare de 1 milion EUR. WSPA a primit premiul Leaders' University Award și titlul de Mobility Leader în cadrul proiectelor finanțate de fondurile norvegiene. WSPA a câștigat primul loc la categoria Cea mai mare formare pentru personal în cadrul Granturilor SEE - Granturile Norvegiene în Polonia.

Educația practică este prioritatea puternică a WSPA (stagii, plasamente, parteneri de afaceri și administrație publică și practicieni ca membri ai facultății). Metodele de predare includ studiul în grupuri mici, meditații, abordare practică, proiecte individuale și de grup și proiecte comunitare. WSPA oferă o gamă largă de oportunități pentru studenți: mobilitate internațională pe termen scurt și lung, un birou de carieră, stagii, proiecte de lucru și plasamente în cadrul partenerilor de afaceri locali și regionali, guvern studențesc, târguri bianuale de locuri de muncă și incubatoare de afaceri pentru studenți. De asemenea, școala menține legături strânse cu comunitatea de afaceri locală și regională.

Locații

  • Lublin

    ul. Bursaki 12, Lublin, 20-150, Lublin

Întrebări