Keystone logo
William James College

William James College

William James College

Introducere

Din noul nostru campus din Greater Boston, William James College educă studenții pentru cariere care să răspundă cererii tot mai mari de acces la servicii psihologice de calitate, competente din punct de vedere cultural, pentru persoane, familii, comunități și organizații, atât la nivel local, cât și în întreaga lume.

Oferim programe postuniversitare atenți la nevoile populațiilor vulnerabile, inclusiv la copiii adversității și la nevoile unor populații specifice, cum ar fi latinii și veteranii, precum și organizații și lideri în fruntea creării schimbărilor sociale. Fundația formării noastre oferă profesioniștilor în creștere experiență practică la peste 350 de locuri de plasare pe teren, pregătindu-i să abordeze problemele complexe dintr-o lume din ce în ce mai diversă.

Înrădăcinat în educația experiențială, William James College echipează studenții cu instrumentele necesare pentru a face un impact imediat și o diferență durabilă în diverse comunități și organizații și cu o gamă largă de populații din întreaga lume.

Locații

  • Newton

    Wells Avenue,1, 02459, Newton

    Întrebări