Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Master în Practică avansată de îngrijire a sănătății - Reabilitarea extremităților superioare
Western University Faculty of Health Sciences

Master în Practică avansată de îngrijire a sănătății - Reabilitarea extremităților superioare

London, Canada

1 Years

Engleză

La zi

01 May 2024

Sep 2024

CAD 37.000 *

Învățământ la Distanță

* international | pentru casă: 14.000 USD

Introducere

Conceput pentru practicarea terapeuților ocupaționali și fizici în căutare de cunoștințe și abilități de nivel avansat în reabilitarea extremităților superioare, acest program vă ajută să dezvoltați abilitățile și cunoștințele pentru a oferi îngrijire îmbunătățită a pacientului pentru leziunile și afecțiunile extremităților superioare și pentru a căuta acreditare și recunoaștere avansată la nivel național și național. pe plan internațional. Candidații ideali pentru program sunt:

  • Terapeuți care sunt interesați să câștige experiență inițială și să se pregătească pentru angajare în reabilitarea extremităților superioare.
  • Terapeuți cu experiență care caută să-și avanseze practica în reabilitarea extremităților superioare.
  • Cei care au o anumită experiență de practică directă în reabilitarea extremităților superioare ar dori să se pregătească pentru a contesta examenul de terapeut de mână certificat.

Oferită integral online, cu experiențe de mentorat clinic față în față, această experiență educațională interprofesională vă ajută să dezvoltați abilități clinice, metodologia de cercetare, aprofundarea cunoștințelor și comportamentele profesionale pentru a evalua, gestiona și reabilita afecțiunile complexe ale extremităților superioare. Curriculum-ul acestui program unic este mapat la examenul Certified Hand Therapist (CHT).

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări