
Masterat in
Master în Practică avansată de îngrijire a sănătății - Managementul durerii interprofesionale
Western University Faculty of Health Sciences

Informatie cheie
Locația campusului
London, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 37.000 *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* international | pentru casă: 14.000 USD
Introducere
Programul interprofesional de management al durerii (IPM) permite clinicienilor care caută noi abilități și expertiză să își îmbunătățească abordarea clinică a managementului durerii. Profesioniștii din domeniul sănătății dintr-o varietate de discipline, inclusiv medicină, fizioterapie, farmacie, asistență medicală, terapie ocupațională, asistență socială, psihologie și stomatologie vor beneficia de program.
Abordarea educațională bazată pe competențe a programului înseamnă că sunteți evaluat cu privire la modul în care aplicați cunoștințele pe care le învățați și cum le integrați în îngrijirea pacientului.
Programul IPM vă învață să contestați modurile tradiționale de a gândi și de a fi în practică. Veți fi încurajat să căutați soluții creative și sprijin în dezvoltarea raționamentului clinic avansat și a abilităților de gândire critică. Aceste abilități sunt esențiale pentru înțelegerea și tratarea diverselor experiențe de durere și pentru clinicienii care lucrează în managementul durerii să le stăpânească.
Caracteristicile programului
- Primiți sprijin și îndrumări individuale de la un mentor cu experiență în timpul mentoratului dumneavoastră clinic
- Fii evaluat în funcție de realizările tale profesionale și prin experiențe de învățare autentice
- Învață să aplici abilitățile de luare a deciziilor clinice pentru a dezvolta planuri de vindecare cuprinzătoare și individualizate pentru pacienți
- Proiectați și desfășurați un proiect de cercetare de grup și scrieți o lucrare științifică gata de publicare
Galerie
Admitere
Curriculum
Programul Interprofessional Pain Management este construit pe un cadru educațional bazat pe competențe, în care cursanții sunt concentrați pe dezvoltarea competențelor de bază până când au acumulat suficiente dovezi pentru a demonstra măiestria în ochii unui evaluator independent.
În abordările tradiționale, timpul este fix (de obicei un trimestru sau un semestru), în timp ce rezultatul este variabil (nota pe care o primește fiecare student). Într-o abordare CBE, timpul este variabil (ia atât timp cât este necesar pentru a stăpâni competența), dar rezultatul este fix (toată lumea stăpânește competența). Într-un program pur CBE, cursurile sunt înlocuite cu activități de învățare, practică și implementarea activităților profesionale de încredere. Dovezile de stăpânire sunt acumulate prin observație directă, simulări, reflecții și alte moduri de a arăta că cursantul a stăpânit competența într-un cadru din lumea reală.
Prin finalizarea cu succes a acestui program, studenții vor fi demonstrat că stăpânesc cinci competențe cheie:
- Colaborare interprofesională
- Conștientizarea de sine și reflexivitate
- Raționament critic și rezolvare creativă a problemelor
- Practică și raționament empatic
- Expertiza în durere
Mentorship clinic
O componentă cheie a acestui program este cerința de mentorat academic/clinic. Studenților li se va atribui propriul mentor academic cu care se vor întâlni pentru întâlniri permanente la fiecare două săptămâni. Ei vor trebui să lucreze cu mentorul academic și cu programul pentru a identifica un mentor clinic adecvat de la care ar dori să învețe. Acest mentor clinic nu trebuie să fie neapărat un expert în managementul durerii, dar ar trebui să fie văzut ca un clinician de încredere și respectat cu care cursantul se poate angaja timp de minim 15 ore (cinci ore pe trimestru). Natura acestui angajament poate arăta diferit pentru diferiți cursanți, în funcție de context și de accesibilitatea geografică. Exemple ar fi discuții despre cazuri complexe de pacienți, umbră, mentorat direct în clinică, discuții despre noile cunoștințe clinice sau învățarea de noi tehnici clinice. Cursanții vor ține un jurnal al fiecărei sesiuni de mentorat, iar mentorii clinici vor primi o mică subvenție pentru furnizarea orelor de mentorat.
Satisfacerea cerinței de mentorat clinic include:
- Implicare cu mentori clinici aprobați
- Trimiterea unui jurnal de angajament la sfârșitul fiecărui termen care să demonstreze orele efectuate și natura mentoratului
- Un minim de cinci ore pe trimestru (15 ore în total) de interacțiune directă între student și mentorul clinic
- Aceste interacțiuni critice ar trebui, de asemenea, surprinse în portofoliul studentului ca dovadă a stăpânirii uneia sau mai multor competențe necesare.
Studenții sunt responsabili pentru asigurarea propriului mentor(i) clinic.