Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Maestru în kinetoterapie (MPT)
Western University Faculty of Health Sciences

Maestru în kinetoterapie (MPT)

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Apr 2024

CAD 35.973 *

În campus

* international | pentru cetățean canadian sau rezident permanent: 11.294 USD

Introducere

Masterul în terapie fizică (MPT) este dedicat să fie recunoscut la nivel internațional pentru excelență, leadership și inovație în educație, practică și cercetare în terapie fizică prin parteneriate clinice, academice, de cercetare și profesionale dedicate. Programul pregătește studenții să caute licență pentru a practica fizioterapie în Canada și în lume (vă rugăm să verificați cerințele de licență pentru țara dvs. respectată) într-o gamă largă de setări de practică. Masterul în terapie fizică se acordă la finalizarea cu succes a unui curriculum de doi ani, care include 60 de săptămâni de învățare academică și 30 de săptămâni de învățare experimentală clinică.

Statutul de acreditare

Programul de master în terapie fizică de la Universitatea Western a finalizat procesul de revizuire a acreditării administrat de Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC). PEAC este un organism încorporat în temeiul Legii corporațiilor non-profit din Canada și funcționează ca agenție de acreditare pentru programele de educație în fizioterapie în Canada. Statutul de Acreditare, Complet Compliant a fost acordat programului pentru perioada care se încheie la 15 februarie 2029. Urmează o descriere a Acreditării, Complet Compliant:

Acreditare: pe deplin conformă

  • Un program este în conformitate cu 100% din criteriile de acreditare din Standardele de acreditare.
  • Nu există criterii de nerespectare.
  • Ar putea fi identificate preocupări pe care programul trebuie să le îmbunătățească și despre care trebuie să raporteze în rapoartele de progres.
  • Dacă nu se realizează progrese, statutul de acreditare al programului ar putea fi schimbat în parțial conform sau de probă în orice moment în ciclul de acreditare de șase ani.

Admitere

Aplicațiile sunt deschise până pe 4 martie

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări