Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Introducere

Facultatea de Științe ale Sănătății a Universității Western oferă o varietate de programe de licență, absolvenți, profesionale și online concepute pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele academice. Clasată printre primele 1% dintre instituțiile de învățământ superior din întreaga lume, situate în London, Ontario, Canada, Western University este una dintre cele mai distinse universități de cercetare din Canada.

Instituția noastră se află pe locul 114 (QS) în lume în 2024, în top 50 de universități din lume pentru rata de angajare a absolvenților, o universitate membru U15 pentru Canada și pe locul 8 în lume pentru durabilitate. Cu angajamentul nostru de a crea un mediu de învățare echitabil, divers și incluziv în cadrul Facultății noastre, Western Health Sciences salută studenți din întreaga lume la London/Ontario. Cele mai populare programe de master ale Western Health Sciences ; Terapia fizică, Terapia ocupațională și Practica avansată de îngrijire a sănătății primesc acum mai mulți studenți internaționali.

Terapia fizică și terapia ocupațională fiind două dintre cele mai populare programe din Canada, combinate cu programele noastre de masterat online noi și unice la Advanced Health Care Practice, oferă studenților care doresc să prospere în îngrijirea sănătății o mare varietate de opțiuni de studii universitare din care să aleagă. Aplicați astăzi la programele de absolvire Western Health Sciences Facultatea de Științe ale Sănătății din Western University oferă o varietate de programe de licență, absolvenți, profesionale și online concepute pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele academice. Clasată printre primele 1% dintre instituțiile de învățământ superior din întreaga lume, situate în London, Ontario, Canada, Western University este una dintre cele mai distinse universități de cercetare din Canada.

Instituția noastră se află pe locul 114 (QS) în lume în 2024, în top 50 de universități din lume pentru rata de angajare a absolvenților, o universitate membru U15 pentru Canada și pe locul 8 în lume pentru durabilitate. Cu angajamentul nostru de a crea un mediu de învățare echitabil, divers și incluziv în cadrul Facultății noastre, Western Health Sciences salută studenți din întreaga lume la London/Ontario. Cele mai populare programe de master ale Western Health Sciences ; Terapia fizică, Terapia ocupațională și Practica avansată de îngrijire a sănătății primesc acum mai mulți studenți internaționali.

Terapia fizică și terapia ocupațională fiind două dintre cele mai populare programe din Canada, combinate cu programele noastre de masterat online noi și unice la Advanced Health Care Practice, oferă studenților care doresc să prospere în îngrijirea sănătății o mare varietate de opțiuni de studii universitare din care să aleagă. Aplicați astăzi la programele de absolvire Western Health Sciences fie pentru a deveni fizioterapeut sau ergoterapeut, fie pentru a îmbunătăți competențele cu programele noastre unice de master online ca profesionist în domeniul sănătății.

Mission & Vision

Viziunea noastra

Să fii lider mondial în cercetare și educație în sănătate.

Misiunea noastră

Prin cercetare și educație transformatoare, vom dezlănțui idei și oportunități inovatoare care ne permit să trăiți în sănătate pe toată durata vieții.

Caracteristici Campus

Siguranța campusului

Siguranța personalului, a profesorilor și a studenților este de cea mai mare importanță pentru Western. Fie că este vorba de serviciul de poliție specială, de securitate la incendiu, de echipa de răspuns în situații de urgență pentru studenți sau de patrula de picior de Vest, Western are servicii menite să ajute să mențină campusul un loc sigur pentru a învăța, a lucra și a se juca.

Cluburi și asociații

Western are o mare varietate de cluburi și asociații la care să aparțină. Indiferent dacă doriți să vă alăturați celor peste 9.500 de studenți într-unul dintre cele 180 de cluburi diferite din campus sau dacă sunteți personal sau profesor la Western, există o modalitate prin care toată lumea să se simtă conectată.

Diversitate

Diversitatea este una dintre cheile succesului Western. De-a lungul anilor, comunitatea din campus a creat peste 60 de cluburi și grupuri de studenți și a inițiat politici și servicii de angajare care sunt concepute pentru a ajuta la încurajarea și sprijinirea mediului bogat și incluziv din Occident. Universitatea se angajează să ofere servicii sensibile și incluzive din punct de vedere cultural tuturor studenților, profesorilor și personalului, îmbrățișând în același timp multiculturalismul care definește corpul nostru campus.

Suport familial

Western se mândrește cu sprijinul membrilor comunității noastre din campus care au familii. Ne angajăm să oferim cazare așa cum se găsește în Codul drepturilor omului din Ontario. Această pagină prezintă câteva resurse specifice familiei disponibile în campus pentru persoanele care trebuie să se ocupe de nevoile familiei lor.

Mâncare și mese

Western are multe locuri unde să te relaxezi și să mănânci în campus. Există 28 de restaurante Campus în 12 clădiri diferite, inclusiv 22 de cafenele cu mărci naționale populare de java. Fie că cauți ceva rapid în drum spre clasă sau o atmosferă formală pentru a lua un coleg la un prânz de afaceri, vei găsi servicii alimentare de calitate la Western.

Transport și parcare

Deplasarea în campus este ușoară, dar personalul, studenții, profesorii și vizitatorii caută mereu mai multe informații despre acest serviciu vital. Din această pagină, puteți obține acces la parcarea campusului, informații despre permisele de parcare - și chiar puteți afla cum să plătiți amenzile de parcare dacă este nevoie.

  Admitere

  În general, acestea sunt informațiile pe care le folosim pentru a vă evalua aplicația:

  • Performanța dvs. generală în cel mai recent curriculum
  • Cum te descurci la cursurile necesare programului tău
  • Orice formulare suplimentare opționale sau necesare
  • Nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze

  Cum funcționează procesul

  În general, aceștia sunt pașii pe care îi veți urma pentru a aplica la Western:

  • Restrângeți opțiunile de program
  • Trimiteți cererea dvs. pe OUAC
  • Creați-vă contul Student Center
  • Marcați toate termenele limită în calendarul dvs
  • Trimite note
  • Trimiteți formulare suplimentare
  • Așteptați să primiți decizia de admitere

  Cerințe pentru Bacalaureat Internațional

  O să ai nevoie:

  • O diplomă IB completă, inclusiv:
   • Teoria cunoașterii și eseu extins
   • Trece la cel puțin șase materii (trei la nivel superior)
   • O notă totală minimă de 27 (inclusiv eseul extins și TOK)
   • Nicio notă mai mică de 4 la orice curs
   • Cursuri necesare pentru programul dvs

  Cum să aplicați

  Acces la aplicație

  Accesul la cererea de absolvent al Universității de Vest necesită unul dintre cele două seturi de acreditări:

  Opțiunea 1: Nu ați aplicat niciodată Occidentului înainte?

  Dacă nu ați aplicat niciodată la Universitatea de Vest înainte, veți avea nevoie de un cont temporar de solicitant Western. Contul de Solicitant Western temporar (login, parolă) poate fi creat pe pagina inițială a aplicației. Faceți clic pe butonul Creare cont și completați informațiile necesare.

  Opțiunea 2: aplicată anterior pentru Western?

  Dacă ați aplicat anterior la Western, vi s-a dat o identitate de student occidental (login, parolă). Puteți utiliza o identitate de student de Vest activă pentru a vă conecta la Centrul pentru studenți și pentru a crea o nouă aplicație de absolvent al Universității de Vest. Dacă trebuie să vă reactivați identitatea de student de Vest, vă rugăm să urmați pașii descriși pe pagina de pornire a Centrului pentru studenți.

  Cerințe de admitere

  Mai jos sunt prezentate cerințele minime de admitere stabilite de Școala de Studii Licențiate și Postdoctorale. Vă rugăm să revizuiți aceste informații pentru a vă asigura că sunteți pregătit cu cunoștințele necesare pentru a reuși în activitățile dumneavoastră educaționale.

  Asigurați-vă că vizitați site-urile web specifice programului la care sunteți interesat să aplicați, deoarece fiecare program de absolvire poate avea cerințe specifice de admitere, inclusiv medii mai mari decât minimul.

  Programe de masterat

  Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de patru ani de la o universitate acreditată. Școala de studii superioare și postdoctorale necesită, cel puțin, o medie de 70% în cadrul cursurilor urmate în ultimii doi ani cu normă întreagă ai diplomei de licență. Calificările echivalente pot fi considerate pe baza standardelor disciplinei sau profesiei.

  Programe doctorale

  Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de master sau echivalent de la o universitate, colegiu sau institut și să furnizeze dovezi ale potențialului de cercetare. Școala de studii superioare și postdoctorale necesită, cel puțin, o medie de 70% la master, așa cum este stabilită de Școala de studii superioare și postdoctorale.

  Competența în limba engleză

  Solicitanții a căror primă limbă nu este engleza trebuie să furnizeze dovezi ale competenței lor în utilizarea limbii engleze printr-o realizare satisfăcătoare* în ultimii doi ani într-una dintre următoarele:

  • Testul de engleză ca limbă străină (TOEFL). Scorul minim acceptabil este 86, fără un scor individual sub 20 pentru versiunea bazată pe internet sau 550 pentru versiunea pe hârtie și creion, deși unele programe necesită un scor minim mai mare. [ID-ul TOEFL al vestului este 0984].
  • Serviciul internațional de testare a limbii engleze (IELTS). Scorul minim acceptabil este 6,5 din 9. IELTS este oferit în șase centre de testare din SUA și trei din Canada.
  • Testul de engleză Duolingo. Solicitanții trebuie să obțină un punctaj minim de 115.
  • Evaluarea limbii engleze academice canadiane (evaluarea CAEL). Scorul minim acceptabil este 60. Evaluarea CAEL este oferită în mai multe țări din întreaga lume, precum și în Canada.
  • Centrul de limbă engleză de vest. Cerința este finalizarea cu succes a nivelului Înalt-Avansat.
  • Programul ESL al Colegiului Fanshawe. Cerința este absolvirea nivelului 10, engleză pentru scopuri academice, cu minimum 80% în toate componentele.

  Programele de la Western pot necesita un scor minim mai mare decât cele enumerate mai sus sau pot să nu accepte toate testele sau programele lingvistice de mai sus pentru admitere; vă rugăm să contactați direct programul de absolvire pentru informații.

  Studenții cărora li se cere să prezinte dovezi de competență în limba engleză trebuie să facă propriile aranjamente pentru a scrie TOEFL, IELTS sau CAEL și pentru a primi rezultatele oficiale trimise direct la Școala de Studii Absolvente și Postdoctorale de către agenția de testare. Acei absolvenți ai programului ESL al Colegiului Fanshawe trebuie să furnizeze dovada oficială de absolvire.

  Burse și finanțare

  Împrumuturi și granturi guvernamentale

  Credite

  Un împrumut este sprijinul financiar pe care îl plătiți în rate după studii. Consultați aceste împrumuturi dacă sunteți:

  • Locuind în Ontario
  • Din altă provincie din Canada
  • Studiu cu jumătate de normă
  • Merg la un schimb
  • Au nevoie de sprijin suplimentar din cauza dizabilităților, îngrijirii copiilor sau a unui venit scăzut al familiei

  Grant Ontario pentru a învăța și a rămâne

  Nu trebuie să rambursați o subvenție, atâta timp cât îndepliniți condiții. Ontario Learn and Stay Grant oferă finanțare studenților de asistență medicală de la Western dacă se angajează să lucreze în regiunea Londrei pentru un anumit termen după absolvire. Grantul va acoperi școlarizarea, manualele și alte costuri educaționale.

  Bursele sunt premii pentru realizări academice sau de altă natură. De exemplu:

  • Programul de burse de admitere Western – bazat pe media dvs. de liceu. Ești considerat automat pentru asta.
   • Bursa de admitere Western pentru studenți negri și indigeni – pe baza mediei tale de liceu. Sunteți considerat automat, dar mai întâi va trebui să vă autoidentificați ca negru sau indigen.
   • Programul național de burse – pentru excelență generală. Primiți până la 72.000 USD!
   • Cinci burse de admitere a președintelui James Jenkins de 50.000 USD pentru studenții de culoare.
   • O bursă națională de intrare Neen Hodgins de 80.000 USD pentru studenții de Arte și Științe Umaniste.
   • Burse Schulich Leader – până la 100.000 USD pentru a studia discipline de Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică (STEM).
   • Burse de intrare la Facultatea de Arte și Științe Umaniste – bursă automată de 2,000 USD sau 2,500 USD, în funcție de media dvs. de admitere.

  Burse și studiu de muncă

  Bursele și programele de studiu pentru muncă completează finanțarea pentru studenții care au nevoie de bani.

  Bursă: sprijin financiar pe care nu îl plătiți înapoi, la fel ca o bursă. Cu excepția burselor se bazează complet pe nevoile financiare. Aplicați pentru ele.

  Studiu de muncă: nu jobul tău obișnuit cu jumătate de normă. Acestea sunt locuri de muncă specifice cu fracțiune de normă în campus, care oferă flexibilitate în jurul studiilor dvs.

  Bursa de admitere pentru studenți din afara provinciei

  Dacă vii în vest din altă provincie, ai putea primi 3.000 de dolari pentru a-ți finanța studiile. Dacă ești din Québec, ai putea primi un minim de 4.000 USD. Cerere de bursă de admitere.

  Clasamente

  • Western ocupă locul 114 din aproape 1.500 de universități din întreaga lume, pe baza clasamentului mondial al universităților QS din 2024
  • Western în top 10 din 1.705 universități în clasamentul global de sustenabilitate
  • Western recunoscut ca una dintre primele 20 de universități din lume în noile clasamente globale de sustenabilitate
  • Western servește sustenabilitatea în reședință
  • Western urcă în QS World University Rankings

  Locații

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Întrebări