Keystone logo
West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

Introducere

West Georgia Technical College servește nevoile în creștere ale județelor Carroll, Coweta, Douglas, Haralson, Heard, Meriwether și Troup. Colegiul caută să ofere oportunități educaționale excelente în cadrul comunităților sale de servicii și să devină un lider în dezvoltarea parteneriatelor dintre aceste resurse educaționale și afaceri și industrie.

Ca membru al sistemului de colegii tehnice din Georgia, West Georgia Technical College se angajează să ofere excelență atât în facilitățile fizice concepute pentru cursant, cât și în facultatea calificată pregătită să lucreze cu studenții. Credem în parteneriatul dintre facultate și studenți care împărtășesc responsabilitatea pentru învățare.

West Georgia Technical College continuă, de asemenea, să aibă un efect direct asupra dezvoltării economice a zonei, oferind o forță de muncă calificată pentru angajatorii noi și existenți. Extinzându-se dintr-o gamă largă de oferte de certificate, diplome și diplome, West Georgia Technical College urmărește să ofere instruire și recalificare a persoanelor, transferul de noi tehnologii către întreprinderi și industrii și servicii de sprijin comunitar.

Locații

  • Carrollton

    Newnan Road,997, 30116, Carrollton

    Întrebări