Keystone logo
Welch College

Welch College

Welch College

Introducere

Despre Welch Colegiul este deținut și operat de către Asociația Națională a baptiștilor Will gratuite și este guvernată de un consiliu de administrație aleși de această asociație. Colegiul subscrie la credințele și practicile stabilite în Free Will Baptist Treatise.

Asociatia Nationala a baptiștilor Will Free fondat de fotbal ca Free Will Baptist Bible College, în 1942. Consiliul de Educație al Asociației Naționale a ales Nashville ca un loc ideal pentru noul colegiu, situat central, printre cele mai importante centre ale populației confesionale în sud-est, sud-vest și Midwest.

Consiliul de Educație a selectat Georgia nativ Linton C. Johnson, ca primul presedinte al Colegiului, un post deținut timp de 34 de ani. Lucrarea lui Dr. Johnson si sotia sa Ruth a fost de influență singulară în formarea caracterului colegiului, denumirea acesteia afiliată, iar expresia sa teologică în secolul al XX-lea. Sub conducerea sa, colegiul sa mutat dintr-o școală biblică novice la un colegiu biblic cuprinzător, acreditat cu numeroase clădiri și programe de studii noi.

Colegiul achiziționat o clădire de pe Richland Avenue, în cartierul istoric Richland-West End, care mai târziu a devenit cunoscut sub numele de Davidson Hall. Opt studenți s-au adunat acolo în 1942, care cuprinde corpul inițial de student. Facultatea de original și personalul numerotate de patru, inclusiv corpuri de iluminat, cum ar fi Laura Belle Barnard, JR Davidson, și Henry Melvin. Inițial, o instituție de doi ani, colegiul a adăugat un al treilea an de studiu în 1949 și un al patrulea an în 1950, și a acordat diplome prima licență la cinci seniori în 1951.

În 2012, colegiul a schimbat numele în Welch College pentru a semnifica dezvoltarea ei într-un colegiu creștin mai cuprinzătoare. Colegiul este numit pentru John L Welch și soția lui Mary. Welch a fost figura de lider în aducerea laolaltă de est și vest Baptiștii Voința Liberă a stabili Asociația Națională a lui Will baptiști gratuit în 1935, după ce a servit ca primul moderator și secretar de educație al acestei asociații.

In plus fata de dr LC Johnson, Welch Colegiul a fost condus de patru președinți: LR Ennis (1944-1947), Dr. Charles A. Thigpen (1979-1990), Dr. C. Thomas Malone (1990-2002), si Dr. J. Matthew Pinson (2002-prezent). Astăzi, Colegiul inroleaza aproximativ 315 de studenți în fiecare an de la aproximativ 22 de state și mai multe țări internaționale.

Viata de campus Community - Suntem mai bine împreună Acesta este un moment interesant pentru a fi la Welch College, unde educația este format din mai mult de cursuri și manuale. Cu toate că cei mai mulți studenți vor fi lăsat familia în urmă atunci când vine aici, Stransele comunitatea de colegiu le va permite să se simtă acasă. Facultate și de personal sunt prietenos și accesibil, precum și numeroase organizații studențești-inclusiv diverse grupuri de minister, societăți, activități intramurală, grupuri dramatice și muzicale, și multe altele, oferi studenților multe oportunități de a dezvolta relații semnificative, care va dura intreaga lor viata.

Activități privind Campus Petrecere de cartier Bloc Party este un picnic de familie colegiu care are loc vineri din a doua săptămână completă a fiecărui semestru toamna. Picnic este urmat de o paradă de club campus, jocuri, și de divertisment.

Noaptea Cursei Noaptea Cursei se întâmplă vineri din a treia săptămână completă a fiecărui semestru toamna. Patru cluburi pentru bărbați (Kapha Chi Omega Society, John Society Bunyan, Pi Gamma Chi Society, iar Jennings Society William Bryan), cluburi patru femei (Christina Rossetti Society, Elizabeth Barrett Societatea Browning, Louisa Mae Societatea Alcott, și societatea Charlotte Bronte) , iar Consiliul Commuter au concurat de la începutul semestrului pentru membrii. Noaptea este plină de comedii video create de cluburile care fac o ultimă încercare de a convinge elevii noi să se alăture organizației lor. Manifestarea se încheie în sala de sport, atunci când elevii noi sunt plasate la jumătatea instanței și două minute pentru a dat "graba" la clubul lor ales. Fiecare student este de așteptat să adere la unul dintre cluburile de la care acestea vor fi un membru in timp ce participa la Welch College. Aceste cluburi ajuta la a da fiecărei persoane un sentiment de loc sociale, scopul și conectarii la campusul nostru.

Festivalul de Film Welch Festivalul de Film Welch este un eveniment anual care a fost începută în 2008, ca un mijloc de încurajare a dezvoltării și aprecierea videografie ca formă de artă și un instrument de lucrare. Festivalul este deschis pentru intrările de la grupuri de tineret biserică, absolventii, și membri ai familiei Welch College. Premiile sunt oferite pentru cel mai bun film, cea mai buna performanta, cel mai bun în Merit tehnic, precum și a altor categorii la discreția judecătorilor. Dati click pe numele festivalului de mai sus pentru mai multe detalii.

Junior / Senior conferință În fiecare an, clasa juniori organizează un banchet formal și de divertisment pentru a onora clasa Senior. Există o taxă pentru a participa.

Serviciul de comunitate Unități de sânge De două sau de trei ori în fiecare an de facultate, personal, iar corpul nostru student participa la unitățile de sânge de pe-campus. Crucea Roșie trimite o echipă mobilă de pe site-ul pentru aceste evenimente. Welch Colegiul are reputația în Nashville ca fiind unul dintre primele pe cap de locuitor campusuri colegiu dăruirea.

Super Bowl de Îngrijirea În fiecare an, înainte de Super Bowl, cluburile noastre campus concurează pentru a vedea cine poate colecta cele mai multe cutii de alimente. În cooperare cu Super Bowl de organizare de îngrijire, acestea sunt apoi donate doua recoltă care urmează să fie distribuite familiilor nevoiașe din comunitatea noastră.

proiectul de dovleac Proiectul de dovleac are loc în 31 octombrie a fiecărui an, cu excepția cazului în ziua este o duminică. Ca o mobilizare a comunității, corpul studențesc găzduiește un mini-carnaval ca o alternativa festival pentru copii care ar putea dori să participe. cluburi de campus funcționează cabinele. Sute de copii și adulți locale de tineret biserică și cartier tipic participa.

Formarea spirituală Zilele de Rugăciune O caracteristică unică a Welch College este un organ de administrare, facultate, personal, și a studenților, care pune deoparte alte activități o zi în fiecare semestru să se roage. În timp ce ne întoarcem inima spre Dumnezeu mai mult decât o dată pe semestru, noi se bucură de Ziua de Rugăciune ca un timp să se concentreze asupra binecuvântările Domnului și să ceară intervenția Lui în viața noastră.

Vezi tu la Polul Vezi tu la Polul (SYATP) este o reuniune anuală a studenților creștini de toate vârstele, la un catarg de steag în fața școlii lor locale pentru rugăciune, scripturi lectură și imnuri cântând în timpul dimineții, înainte de a începe școala. Acest eveniment are loc în fiecare a patra miercuri din septembrie.

Student Treziri În mod tipic, Consiliul Student va planifica evenimente, cum ar fi servicii de renaștere conduse de elevi, perioadele de post și rugăciune, sau concerte de rugăciune pentru a îndemna reciproc spre o mai mare angajament față de conducerea lui Dumnezeu și ascultarea față de Cuvântul Său.

dezvoltarea leadership Formare de conducere asistenți rezidenți, membri ai Consiliului Student, mentori pentru studenți și lideri SpirituaLife vin cu o săptămână mai devreme să scadă semestru pentru o lungă perioadă de antrenament intensiv. Ei au, de asemenea, o șansă pentru hands-on de aplicare a acestor competențe serv lider ca acestea ajuta noii elevi in ​​timpul bobocilor Orientare, o săptămână înainte de începerea colegiu. sesiuni de formare-împrospăteze apoi se continuă pe tot parcursul anului.

Tennessee State Legislatura intre colegii (TISL) Welch Colegiul sprijina Tennessee State Legislatura intre colegii (TISL) prin trimiterea de delegati din partea Consiliului Student la sesiunile anuale deliberative la etajul legislativ al capitalei statului. Reprezentantul nostru a câștigat premiul "Cel mai bun senator", în toamna anului 2011.

De învățare on-line Câștigați gradul de oriunde Ești în imposibilitatea de a lua în considerare în mod serios relocarea unor studii ca un student campus Welch colegiu? Nici o problema! Welch Colegiul poate veni la locul unde ești, atâta timp cât aveți o conexiune bună la internet.

Acesta este un program perfect pentru adulți care se trezesc deja grija de familie, biserica, locuri de muncă, sau de carieră. Ei pot lucra la a deveni biserică sau de afaceri lucrătorilor mai eficiente, fără a fi nevoie să-și întrerupă responsabilitățile lor curente.

Dacă aveți același angajament pentru fidelitate, excelență și de servicii în toate lucrurile, atunci ar trebui să vorbim! Programul nostru este acreditat, la fel ca și programul de campus. Fidelității Cuvântului lui Dumnezeu în toate lucrurile, în toate cursurile, printre toți studenții și toate facultățile. Aceasta este Welch College, în campus sau on-line.

Locații

  • Nashville

    3606 West End Avenue Nashville, Tennessee 37205, 37205, Nashville

    Întrebări