Keystone logo
Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus

Introducere

Webster Leiden Campus

Webster Leiden Campus este unul dintre cele patru campusuri internaționale ale Universității Webster situate în Europa. Este singurul institut de învățământ superior din Țările de Jos care oferă diplome americane acreditate (atât pentru învățământul BA/BS, cât și pentru MA/MBA). De când Webster a început să ofere diplome americane în Olanda, în 1983, au absolvit peste 1600 de studenți. Absolvenții săi lucrează pentru multe dintre cele mai prestigioase și interesante companii și organizații din lume.

Despre Webster Leiden

 • Webster a început operațiunile în 1983 într-o clădire fermecătoare din centrul istoric al orașului Leiden.
 • Webster este singurul institut acreditat de învățământ superior din Olanda care oferă diplome acreditate americane (atât un BA / BS, cât și un MA / MBA).
 • În prezent, acasă la 300 de studenți care reprezintă peste 60 de naționalități, cu o rețea de absolvenți de aproape 2.000 de studenți.
 • Webster este o universitate non-profit (Stichting) dedicată excelenței

De ce Webster Leiden?

Webster Leiden Campus a fost fondat în 1983 și de atunci am absolvit peste 2.000 de studenți din peste 50 de țări. Suntem singurul institut de învățământ superior care oferă diplome acreditate american în Țările de Jos, cu cinci școli și colegii care includ Arte și Științe, Afaceri și Tehnologie, Comunicații, Educație și Arte Plastice.

Misiunea noastră este îndrăzneață și potrivită pentru aceste vremuri: Universitatea Webster, o instituție la nivel mondial, asigurând experiențe de învățare de înaltă calitate, care transformă studenții pentru cetățenie globală și excelență individuală.

Motivele principale de a studia în campusul Webster Leiden

Dacă intenționați să studiați pentru o diplomă americană în străinătate, iată principalele noastre motive pentru care ar trebui să alegeți Webster Leiden Campus ca destinație de studiu.

 • Studiu în inima Europei
  • Situat în inima Olandei, vecinii noștri din campusul Leiden, Haga și Amsterdam, găzduiesc multe organizații și afaceri cu o forță de muncă și o clientelă diversă și internațională. Locația noastră strategică și amploarea globală atrag o rețea de facultăți de nivel mondial, adesea provenind direct din aceleași afaceri și organizații internaționale, care oferă studenților noștri o experiență de învățare unică, în care cunoștințele academice profunde sunt combinate cu expertiză profesională.
 • Educația americană în Europa
 • Webster Leiden este singura universitate care facilitează capacitatea de a obține o educație și acreditare americană în Olanda.
 • Structura de grad flexibil
 • Structura flexibilă a diplomelor Webster promovează profunzimea academică și amploarea intelectuală, încurajându-vă să explorați diverse interese. Aproximativ jumătate din cursurile dvs. se vor concentra pe domeniul dvs. principal de studiu. Cursurile rămase pot fi alocate unui al doilea major, accent, minor sau certificat.
 • Este accesibil
 • În comparație cu alte destinații europene, precum Regatul Unit, Olanda este un loc accesibil pentru a câștiga o diplomă. Costul vieții este semnificativ mai mic în „orașele universitare” precum Leiden, în special în comparație cu ceea ce veți găsi în Londra sau Paris. NS, compania națională de trenuri din țară, oferă, de asemenea, bilete cu reduceri puternice pentru studenți prin programul său OV-Chipkaart. Pe lângă numeroasele reduceri ale studenților oferite de restaurante, teatre și alte afaceri, a trăi fără mașină nu este doar o opțiune, ci este un mod de viață. Este mult mai ușor să vă deplasați cu trenul sau cu bicicleta.
 • Anul de orientare „Zoekjaar” pentru absolvenți
 • După absolvirea de la Webster, o lume de oportunități interesante vă va deveni disponibilă. „Anul de orientare pentru absolvenții în căutarea unui loc de muncă” este un permis de ședere care vizează reținerea talentelor străine pentru piața muncii olandeză. Aveți la dispoziție până la trei ani de la absolvire pentru a solicita acest permis de ședere de un an.
 • Serviciul de carieră
 • Centrul de carieră al Universității Webster își propune să ofere studenților posibilitatea de a-și prezenta cele mai bune dintre ele atunci când solicită stagii sau locuri de muncă. Misiunea Centrului de carieră este de a-i educa pe studenții noștri despre procesul de dezvoltare a carierei și despre opțiunile industriei, împuternicindu-i să ia decizii informate despre carieră. În plus, ne propunem să pregătim studenții noștri pentru învățare experiențială (de exemplu, stagii și servicii comunitare), ocuparea forței de muncă și educație ulterioară și să conectăm organizații cu talentul nostru divers al studenților.

Locații

 • Leiden

  Webster Leiden Campus Boommarkt 1 , 2311 EA, Leiden

  Întrebări