Keystone logo
Warwick Medical School

Warwick Medical School

Warwick Medical School

Introducere

Bine ați venit la Warwick Medical School . Suntem o școală de medicină modernă, cu sediul într-una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie.

Avem unele dintre cele mai strălucite minți aici și avem câteva facilități remarcabile, atât pentru cercetare, cât și pentru învățare și predare. Este un loc minunat pentru a lucra sau a studia. De asemenea, se întâmplă să fie o parte frumoasă a țării în care să trăiești, în timp ce totuși este la doar o scurtă călătorie distanță de orașele importante, cum ar fi Birmingham sau Londra.

Programul nostru accelerat de patru ani pentru absolvenți MB ChB a fost conceput pentru o cohortă absolventă. Aceasta înseamnă că viitorii tăi colegi de școală sunt probabil bărbați și femei foarte motivați, care își aduc propriile medii personale și experiențe de viață pentru a-ți îmbogăți timpul petrecut aici. Cursul nostru a fost special conceput pentru a se potrivi și a face apel la absolvenții care au o atitudine matură față de învățare și care pot beneficia de un mediu bogat în cercetare, cum ar fi Universitatea din Warwick.

De asemenea, avem câteva programe remarcabile de învățământ postuniversitar într-o serie de specialități. Aceste cursuri permit absolvenților și clinicienilor să dezvolte atât abilități noi, cât și abilități existente și să îmbunătățească cunoștințele specifice subiectului, care le vor permite să progreseze în cariera lor aleasă și să facă în cele din urmă o diferență pentru pacienți și publicul larg.

Cercetarea noastră este excelentă datorită calibruului ridicat al cercetătorilor pe care îi lucrăm aici cu acces la infrastructura de primă clasă. Avem o serie de parteneriate cu organizații și industrii NHS din West Midlands și pe plan internațional. Eforturile noastre în cercetarea biomedicală se concentrează pe programe de nișă remarcabile care beneficiază de mediul de cercetare Warwick și de parteneriatele noastre. Vă încurajez să parcurgeți site-ul web și să vă uitați la unele dintre aceste programe.

Efortul nostru de cercetare în domeniul științelor sănătății este mai mare. Acesta încorporează una dintre cele mai mari unități de studii clinice din țară, cu o vastă expertiză în domeniul sănătății și statistică, care susține studiile multi-centru care se desfășoară atât la nivel național, cât și internațional. Încă o dată, acest site web va oferi informații despre munca revoluționară și de impact pe care o desfășurăm în aceste domenii.

WMS este susținut și îmbunătățit de peste o duzină de parteneriate cu organizații NHS, atât în zona Coventry, cât și în Warwickshire și nu numai. De exemplu, dacă sunteți student, învățarea dvs. poate fi livrată în parteneriat cu unul sau mai multe dintre trusturile NHS cu sediul în jurul nostru. Cu acces la o populație diversă de pacienți, veți înțelege de ce acest lucru este atât de important pentru educație și cercetare.

De asemenea, lucrăm în parteneriat pentru dezvoltarea strategică a cercetării clinice, nu numai pentru a beneficia în mod direct pacienții, ci și pentru formarea cercetătorilor de mâine. De exemplu, Centrul TOMMYs for Avort Research, înființat în parteneriat cu Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire, transpune cercetarea în beneficiul pacienților și, de asemenea, ajută la formarea personalului de cercetare. Avem un număr de medici practicanți care acționează ca profesori și colaboratori în cercetare și mulți dintre ei sunt exponenți principali ai disciplinei lor clinice. Încă o dată, vă încurajez să căutați pe site-ul nostru web, astfel încât să puteți vedea o parte din munca pe care o fac facultățile noastre clinice.

Warwick Medical School"}" alt="152964_med15.jpg" />

152964_med15.jpg

Misiunea noastră

 • Să fii o școală medicală de vârf în Marea Britanie, renumită la nivel internațional pentru calitatea înaltă și relevanța programelor noastre de educație și pentru excelența și semnificația cercetării noastre.

Valorile noastre

 • Activitățile noastre se axează pe menținerea și îmbunătățirea sănătății atât în Marea Britanie, cât și la nivel internațional.
 • Școala se bazează pe principiul colaborării cu o varietate de parteneri, suntem orientați spre exterior și vom continua să căutăm parteneri cu care să putem lucra în beneficiul final al pacienților.
 • Ne străduim să obținem excelență în tot ceea ce facem, încercând să încurajăm, să susținem și să oferim cercetare și predare de înaltă calitate, care sunt la vârf la nivel internațional.
 • Ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de onestitate, integritate, deschidere și profesionalism în toate activitățile noastre.
 • Ne angajăm cu publicul, respectând și valorizând diversitatea perspectivelor și încercăm să ne difuzăm cunoștințele și rezultatele cercetării pentru a spori calitatea vieții publicului.
 • Suntem o organizație dinamică și întreprinzătoare, nu suntem constrânși de granițele tradiționale departamentale, de specialitate sau profesionale și căutăm să dezvoltăm noi paradigme lucrând împreună între discipline.
 • Cultura noastră este una a informalității și a prieteniei în care toți angajații noștri sunt apreciați și tratați corect și cu demnitate ca părți vitale ale echipei noastre.
 • Susținem toți angajații noștri investind în activități de dezvoltare excelente și adecvate pentru a-i ajuta să își sporească potențialul și să-și atingă aspirațiile de carieră.

Viziunea noastra

 • Vom fi o școală de medicină din Marea Britanie, cu o reputație internațională pentru programele sale universitare, postuniversitare și de dezvoltare profesională continuă (CPD). Școala va fi liderul în Marea Britanie pentru medicină de admitere absolventă renumită pe scară largă pentru abordarea sa bazată pe dovezi și inovatoare.
 • Vom fi recunoscuți ca lider mondial într-o serie de domenii de cercetare concentrate, vom fi renumiți pentru capacitatea noastră de a aplica cunoștințele și rezultatele cercetării peste granițe disciplinare.
 • Vom fi văzuți ca un partener cheie de către Serviciul Național de Sănătate (NHS), guvern, organizații caritabile și comerciale pentru dezvoltarea de programe naționale noi și inovatoare de formare pentru personalul din toate profesiile din domeniul sănătății și asociate, vom avea o mare unitate de educație și dezvoltare continuă pentru a sprijini acest domeniu de activitate.
 • Vom găzdui cel puțin două institute de cercetare substanțiale finanțate extern (de exemplu Cancer Research UK, Wellcome sau Medical Research Council), fie pe baza site-urilor NHS Trust, fie la Școala Medicală.
 • Vom angaja personal care va oferi contribuții semnificative și leadership pentru serviciile NHS locale. Vom fi considerați pe scară largă ca un exemplu de angajament și de lucru comun eficient în beneficiul publicului, al pacienților și al dezvoltării personalului.
 • Vom încuraja cercetarea translațională, transferul de cunoștințe și alte aspecte ale implicării comerciale.
 • Vom avea relații excelente cu absolvenții noștri și vom beneficia semnificativ de sprijinul lor pentru creșterea și dezvoltarea noastră.
 • Vom participa activ la formarea continuă și dezvoltarea absolvenților noștri.
 • Vom avea sediul în facilități de primă clasă care oferă o casă pentru cercetarea și predarea noastră în campusurile Universității și Trust.

Warwick Medical School"}" alt="152965_med37-HMS.jpg" />

152965_med37-HMS.jpg

Istoria noastra

Înființată în 2000, Warwick Medical School (WMS) face parte din Facultatea de Științe, Inginerie și Medicină de la Universitatea din Warwick, una dintre universitățile de top din Marea Britanie.

Acasă la cel mai mare program MB ChB cu intrare absolventă din Marea Britanie, WMS oferă, de asemenea, oportunități adaptate pentru dezvoltarea profesională în sectorul sănătății.

Pe lângă o serie de oportunități educaționale, WMS are o reputație de excelență în cercetare, investigând soluții la provocări semnificative la nivel global în materie de sănătate.

Cronologie

 • 2000 - WMS înființată ca școală comună între universitățile Warwick și Leicester.
 • Primii studenți care au studiat la WMS au sosit în septembrie.
 • 2001 - S-a deschis clădirea Centrului de predare medicală.
 • 2004 - Primul decan al Facultății de Warwick Medical School , profesor Yvonne Carter, numit.
 • 2005 - Înființarea Unității de studii clinice Warwick.
 • 2006 - S-a deschis Spitalul Universitar de 400 de milioane de lire sterline din Coventry, adăpostind clădirea WMS Clinical Sciences.
 • 2007 - WMS a obținut statutul de diplomă independentă, marcând sfârșitul parteneriatului formal al școlii cu Leicester Medical School.
 • 2008 - Prima prezentare la Exercițiul de evaluare a cercetării (RAE): al 10-lea în Marea Britanie pentru calitatea cercetării serviciilor de sănătate.
 • 2009 - Deschiderea Centrului de Instruire Chirurgicală.
 • 2009 - Finalizarea noii clădiri a Unității de studii clinice.
 • 2010 - Profesorul Peter Winstanley a fost numit decan.
 • 2015 - Profesorul Sudhesh Kumar a fost numit decan ca profesor Winstanley, care preia rolul de președinte al Facultății de Medicină.
 • 2015 - Sărbătorirea aniversării a zece ani a Unității de studii clinice Warwick.
 • 2015 - Cincisprezece ani de la deschiderea WMS.
 • 2018 - A devenit parte a Facultății de Științe, Inginerie și Medicină din Warwick

Warwick Medical School"}" alt="152966_med34.-hookejpg.jpg" />

152966_med34.-hookejpg.jpg

Parteneriate WMS

Avem colaborări strânse și parteneriate cu o serie de universități, organizații de cercetare și instituții din întreaga lume. Unele sunt parteneriate universitare internaționale, îmbunătățind poziția noastră ca universitate conectată la nivel global, în timp ce altele sunt colaborări din Marea Britanie care acoperă o serie de discipline academice, cercetare și alte eforturi mai specifice.

Parteneri externi

 • Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire
 • Spitalul George Eliot NHS Trust
 • South Warwickshire NHS Trust
 • CLAHRC West Midlands
 • Rețeaua de științe academice a sănătății din West Midlands
 • Alianța Coventry și Rugby GP
 • Centrul de asistență medicală NHS City of Coventry
 • Coventry și Warwickshire Partnership Trust
 • Sănătate publică Anglia
 • Școala de Medicină Tropicală din Liverpool
 • Universitatea Monash
 • iheed

WMS Alumni

Investind în viitor

Comunitatea noastră de absolvenți este cu adevărat importantă pentru noi. Știm că perspectivele, experiențele și abilitățile pe care le-ați dobândit la WMS și nu numai au potențialul de a sprijini și inspira studenții actuali și viitori.

De la petrecerea a 10 minute scriind un citat pentru prospectul nostru pentru a oferi viitorilor studenți o perspectivă reală asupra a ceea ce înseamnă să studiezi la WMS, până la voluntariat la una din zilele noastre de deschidere - totul contează.

Citiți mai departe pentru mai multe informații despre unele lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta WMS și studenții noștri, astăzi, mâine și în viitor.

Inspirați viitorii studenți la Open Day

WMS rulează trei zile de deschidere MB ChB în fiecare an. Una dintre părțile cheie ale zilei sunt discuțiile de la studenți și absolvenți actuali și căutăm întotdeauna mai mulți absolvenți care ar fi dispuși să participe. Discuțiile durează de obicei doar 10-15 minute și este posibil să primiți întrebări de la potențialii solicitanți și familiile acestora.

Împărtășiți-vă experiențele

Suntem dornici să aflăm de la absolvenții noștri despre timpul petrecut la WMS. Ce ți-a plăcut? Ce ți-a făcut timpul special la WMS? Ați recomanda WMS?

Căutăm întotdeauna să prezentăm experiențele absolvenților pe pliante, pe site-ul web și în prospecte. Există multe modalități prin care ai putea contribui și împărtăși experiențele tale. Mai jos sunt doar câteva idei:

 • Oferiți o scurtă ofertă despre ceea ce ați iubit cel mai mult la WMS
 • Scrieți o postare pe blog care să amintească de modul în care experiențele dvs. de la Warwick v-au modelat cariera.
 • Caracteristică ca unul dintre studiile noastre de caz ale absolvenților WMS.

Dacă sunteți interesat să ajutați la o zi deschisă sau la o caracteristică de pe site-ul nostru web sau pliante, vă rugăm să ne contactați.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Coventry

  Coventry, Regatul Unit

  Întrebări