Keystone logo
Wallace State Community College

Wallace State Community College

Wallace State Community College

Introducere

Wallace State Community College , cu campusul principal din Hanceville și campusul satelit din Oneonta, face parte dintr-un sistem care servește nevoilor a peste 300.000 de persoane și a fost conservator estimat că va produce un impact economic anual de 3 miliarde USD asupra acestui stat și în comunitățile noastre. Impactul real, totuși, este acela de a îmbunătăți viața studenților prin educație.

De la deschiderea ușilor în 1966, statul Wallace a slujit sute de mii de studenți. De la început, statul Wallace a îmbrățișat un angajament față de excelență care nu a devenit doar o tradiție, ci sursa noastră de inspirație. Astăzi, Wallace State este una dintre cele mai mari colegii din Sistemul Colegiilor Comunitare din Alabama, care deservește mai mult de 7.000 de studenți în fiecare semestru. Acest colegiu este o forță virtuală în programarea educațională, cu peste 50 de specializări care duc la obținerea de diplome, certificate și transferuri.

Concentrarea noastră asupra excelenței este evidentă în angajamentul nostru personal de a sluji studenții și în mediile de învățare tehnologic avansate care asigură studenților noștri să primească cea mai eficientă educație. La Wallace State veți găsi săli de clasă infuzate cu cele mai noi tehnologii, inclusiv SmartBoards interactive și Tegrity. Prin intermediul învățării on-line, a videoconferințelor, a podcasturilor și a centrelor off-campus, oferim educație convenabilă vieții ocupate a studenților noștri.

Statul Wallace oferă oportunități educaționale fără precedent de la intrarea în liceu la nivel absolvent. Prin înscrierea dublă, Academia FastTrack, Tech-Prep și alte programe, elevii de liceu care doresc să obțină un credit în programele de transfer academic, educația tehnică în carieră, siguranța publică, asistența medicală sau tehnologia auto vor găsi nevoile lor întâlnite aici. Sistemul de articulare STARS garantează studenților noștri transferabilitatea creditului la orice colegiu sau universitate publică din Alabama. Pentru cei care doresc să-și completeze diplomele de licență și master în campus, studenții Wallace State pot beneficia de parteneriatele noastre universitare și de acorduri speciale de articulare, inclusiv cu Universitatea de Stat din Atena, Universitatea din Alabama, Embry-Riddle Aeronautical University, Auburn University și Universitatea Troy.

Studenții noștri obțin niveluri de succes fără precedent, fie că sunt transferați, că iau examene de licențiere sau că găseau locuri de muncă, iar satisfacția lor sa reflectat în rata de retenție a Colegiului în rândul elevilor, care depășește media națională și națională. Elevii care se transferă la universități depăsesc în mod constant pe cei care au început acolo. Absolvenții noștri câștigă locuri de muncă competitive și laudă înalt de la angajatori. Nivelurile licentelor se situează la sau peste mediile naționale și naționale, iar elevii noștri înregistrează peste media națională la evaluarea colegială a rezultatelor academice (CAAP) .

Cel mai important, la Wallace State, veți fi deservit de o facultate și un personal premiat și studenți care sunt maeștri ai meșteșugurilor lor. Acestea sunt aici pentru a vă ajuta în fiecare aspect al experienței colegiului, de la înregistrarea pe web, la consilierea personală în Centrul de Consultanță și la Serviciul de Suport Studenți în Centrul de Succes în Învățare. Credem că studenții sunt motivul pentru care există și plasăm învățarea elevilor și succesul în prim-planul activităților și inițiativelor noastre.

Declarația de misiune

Wallace State Community College se angajează să învețe că transformă vieți și comunități. În sprijinul misiunii, Wallace State Community College se dedică succesului studenților printr-un mediu de învățare centralizat, inovator, angajator și susținător; excelență în învățământ; respectul pentru unicitate și diversitate; parteneriate strategice care promovează comunitatea, forța de muncă și dezvoltarea economică; îmbogățirea culturală a comunităților noastre; responsabilitatea și integritatea.

Politica de nediscriminare

Politica Consiliului de Administrație al Colegiului Comunitar din Alabama și Colegiul Comunitar Wallace State Community College , o instituție postsecondară aflată sub controlul său, nu are nicio consecință, pe motiv de rasă, culoare, sex, religie, origine națională, dizabilitate, orientare sexuală sau vârsta, să fie excluse de la participarea la, să nu poată beneficia de sau să fie supuse discriminării în cadrul oricărui program, activitate sau angajare.

Acreditare

Wallace State Community College este acreditat de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Colegiilor pentru a acorda diplome asociate. Contactați Comisia la Colegii la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări referitoare la acreditarea Wallace State Community College .

Multe programe au o acreditare suplimentară din partea organizațiilor corespunzătoare disciplinelor particulare. Întrebările de rutină despre statul Wallace, cum ar fi cerințele de admitere, ajutorul financiar, programele educaționale etc., ar trebui adresate direct statului Wallace.

Caracteristici Campus

  Locații

  • Hanceville

   Wallace State Community College, 801 Main Street NW, 35077-2000 , Hanceville

  • Oneonta

   McCay Avenue,701, 35121, Oneonta

   Întrebări