Keystone logo
Virginia University of Integrative Medicine

Virginia University of Integrative Medicine

Virginia University of Integrative Medicine

Introducere

În ianuarie 2004, Colegiul Virginia de Acupunctură și Medicină Orientală (VCAOM) a fost înființat ca școală și clinică pentru a educa elevii și a oferi tratament comunității și a fost certificat să funcționeze ca o entitate juridică non-profit în conformitate cu legile Statul Virginia.

Pe 29 octombrie 2008, VCAOM și-a schimbat numele în Virginia University of Oriental Medicine (VUOM), iar pe 23 martie 2018 VUOM și-a schimbat numele în Virginia University of Integrative Medicine (VUIM).

Virginia University of Integrative Medicine este certificată să funcționeze de Consiliul de Stat al Învățământului Superior din Virginia (SCHEV) și este acreditată instituțional și programatic de către Comisia de acreditare pentru acupunctură și medicină orientală (ACAOM) care oferă programul Master of Science in Acupuncture (MSA) , Programul Master of Science în Medicină Orientală (MSOM) și programul Certificate in Nutrition din Asia de Est (CEAN) în limbile engleză, coreeană și chineză. La fel ca și programul Doctor în Acupunctură și Medicină Orientală în limba engleză.

Locații

  • Mathy Drive,9401, 22031, Fairfax

Întrebări