Keystone logo
Vet Tech Institute

Vet Tech Institute

Vet Tech Institute

Introducere

Vet Tech Institute oferă un program de 18 luni pentru studenții care caută abilitățile de bază pentru a se pregăti pentru intrarea în domeniul îngrijirii veterinare. Curriculum-ul, facilitățile, canisa la fața locului, instruirea cohortei și facultatea experimentată sunt toate concepute pentru succesul studenților.

Proiectarea curriculumului construiește cunoștințe și abilități pentru a începe o carieră de tehnician veterinar prin instrucțiuni specifice și secvențe de practică a abilităților. Conținutul cursului acoperă o gamă largă de subiecte și respectă standardele Comitetului pentru educație și activități ale tehnicilor veterinari (CVTEA) ale AVMA.

Lucrul practic cu animalele la fața locului pe tot parcursul programului este esențial pentru curriculum. Facilitățile de învățare includ laboratoare bine echipate, suite chirurgicale, săli de clasă prietenoase cu animalele, suite de radiografie și canise la fața locului.

Facultatea noastră împărtășește pasiunea pentru animale și predare și își aduc experiența în industrie în clasă. Facultățile specifice programului și o cohortă de colegi axate pe același scop oferă un mediu concentrat pentru formarea dvs.

Tehnicienii veterinari sau tehnicienii veterinari sunt o parte importantă a echipei de îngrijire a sănătății animalelor. Ei pot sprijini un medic veterinar în același mod în care întreaga echipă medicală sprijină un medic uman. Astfel, un tehnician veterinar poate fi în momente diferite, cum ar fi o asistentă medicală, tehnician de laborator, asistent chirurgical, tehnician radiologie, igienist dentar, tehnician farmacie, educator pacient și chiar un nutriționist!

Programul se concentrează pe îngrijirea veterinară pentru pisici și câini, dar acoperă și exotice, animale de laborator și animale de fermă. Cursurile oferă o mulțime de instrucțiuni practice. Veți petrece 8 săptămâni într-o externă pentru a practica ceea ce ați învățat și ați făcut contacte din industrie!

Majoritatea cursurilor din programul de 18 luni vă pregătesc direct cu instrumentele pentru o carieră de tehnician veterinar de succes.

Locații

 • Houston

  Southwest Freeway,4669, 77027, Houston

  • Pittsburgh

   7th Street,125, 15222, Pittsburgh

   • Indianapolis

    Shadeland Station,7205, 46256, Indianapolis

    Programe

    Întrebări