Keystone logo
Valencia College

Valencia College

Valencia College

Introducere

Un colegiu care îi pasă

Valencia College câștigat premiul Aspen pentru colegiul comunitar de excelență pentru anul 2012, recunoscându-l drept cel mai bun colegiu de doi ani din Statele Unite. Am fost numiți cei mai buni deoarece oferim o educație de calitate și ajutăm elevii să-și atingă obiectivele. Avem una dintre cele mai mari rate de absolvire din țară și asigurăm transferul garantat la o universitate de stat.

Valencia College este un loc mai accesibil pentru a începe educația din SUA. Oferim primii doi ani de diplomă de licență, dar studiile noastre costă cu 40% mai puțin decât o universitate de stat. Avem, de asemenea, mari profesori și consilieri, dimensiuni de clasă mică și o mulțime de resurse de sprijin pentru a vă ajuta să reușiți.

Cu mai mult de 175 de țări reprezentate în campusurile noastre, Valencia College salută studenți din întreaga lume. Și, oriunde veniți, vă vom ajuta să aveți o experiență de colegiu americană de succes.

Valencia College este acreditat de Asociația sudică a colegiilor și școlilor.


Noi sprijinim studenții internaționali

La Valencia College , apreciem elevii noștri internaționali și ne străduim să creăm un mediu care să favorizeze înțelegerea și aprecierea interculturală. În plus față de a fi încredințat unui consultant care vă poate ajuta la fiecare pas pe parcursul carierei colegiului dvs., puteți profita și de celelalte servicii ale noastre.


Servicii suport

 • Consilieri internaționali pentru asistență în procesul de admitere, imigrație, consiliere academică și personală pentru studenții F-1 și J-1.
 • Sesiune de orientare exclusiv pentru studenții internaționali.
 • Suport academic, inclusiv biblioteci, laboratoare, centru de scris și îndrumare.
 • Wi-Fi gratuit, laboratoare informatice, cont de e-mail și suport IT.
 • DirectConnect to UCF - un program care oferă admitere garantată și o tranziție lină către Universitatea din Florida centrală.


Profitați la maximum de experiența colegiului dvs.

De la cadre universitare la implicarea în campus, Valencia College oferă o mulțime de oportunități pentru a vă maximiza timpul aici.

Programe de nivel superior

Valencia College oferă peste 60 de programe de studiu. Cele mai populare programe din rândul studenților noștri internaționali sunt programele de afaceri, inginerie, arte și divertisment. Aceste programe oferă experiență practică și sunt predate de profesioniști din industrie.


Colegiul de onoare

Colegiul James M. și Dayle L. Seneff onoruri oferă un curs provocator și aprofundat de studiu, precum și accentul pus pe învățarea în afara sălii de clasă. Alegeți dintre trei piese diferite: Studii interdisciplinare, Cercetare de conducere sau de licență.


Campus Evenimente și activități

De la festivaluri de film la concerte de muzică și dans, piese, vorbitori invitați și evenimente culturale precum Festivalul de Film Brazilian și Săptămâna Educației Internaționale, întotdeauna se întâmplă ceva în campusurile Valencia College . Cel mai mare eveniment student este Spirit Day, un festival care se desfășoară în fiecare toamnă. O tradiție de lungă durată, acest eveniment plin de distracție oferă muzică, mâncare, jocuri și concursuri.

Cluburi și organizații studențești

Există o mulțime de modalități de a te implica în campus și de a cunoaște oameni noi la Valencia College . Există mai mult de 60 de grupuri de studenți, cluburi și organizații, inclusiv cluburi pentru filme, cărți, iubitori de artă și animale, grupuri de interese în carieră, guvern studențească, voluntari Valencia și sporturi intramurale.


Cluburi și organizații studențești cu o perspectivă globală

 • Amnesty International
 • Asociația studenților din Caraibe
 • Asociația studenților musulmani
 • Clubul Internațional Valencia
 • Modelul Națiunilor Unite
 • Clubul Culturii Arabe din America
 • Asociația Studenților din Haiti
 • Valencia Intercultural Student Association
 • Organizația studenților latino-americani
 • Societatea Pace și Justiție

Locații

 • Orlando

  North Econlockhatchee Trail,701, 32825, Orlando

Întrebări