Keystone logo
University of Wisconsin-Madison BS în farmacologie și toxicologie
University of Wisconsin-Madison

BS în farmacologie și toxicologie

Madison, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Farmacologia și toxicologia sunt științe biomedicale adesea denumite discipline surori. Farmacologia este studiul siturilor, proprietăților, efectelor și mecanismelor de acțiune a medicamentelor - interacțiunile substanțelor chimice cu sistemele biologice. Toxicologia abordează efectele adverse ale substanțelor chimice asupra oamenilor și animalelor și include evaluarea expunerii, identificarea pericolelor, evaluarea răspunsului la doză și caracterizarea riscurilor.

Ambele discipline integrează multiple discipline științifice. Ambele domenii se bazează pe abordări biotehnologice de ultimă generație pentru a obține o perspectivă asupra acțiunilor medicamentoase și toxice la nivel molecular. Deși gradul este intitulat „Farmacologie și toxicologie”, programa programului este multidisciplinară în diferite științe biomedicale.

Studenții care finalizează programul vor fi bine calificați să urmărească ocuparea unui loc de muncă la nivel de carieră științifică în industrie (de exemplu, biomedicală; biotehnologie; produse de consum; organizații de cercetare contractuale; afaceri de reglementare; farmaceutice), în laboratoare academice de știință de bază și de cercetare clinică sau în diverse agenții a guvernului axat pe știință, sănătate sau mediu.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Diplomă avansată în terapie respiratorie
    • London, Canada
  • Certificat online în studii clinice: Dispozitiv medical și dezvoltare de medicamente
    • USA Online, Statele Unite ale Americii
  • MS în farmacologie moleculară și toxicologie
    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii