Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introducere

Universitatea din Wisconsin – Madison School of Nursing este cea mai importantă instituție de cercetare în domeniul asistenței medicale din Wisconsin și o parte crucială a sistemului de sănătate al statului. Situată în sectorul științelor sănătății din campus cu Școala de Medicină și Sănătate Publică și Școala de Farmacie, Școala de asistență medicală colaborează cu oameni de știință și cercetători de renume din campusul Universității din Wisconsin – Madison, națiune și din lume.

De natură translațională și bazată pe aplicații practice, cercetările de la Școala de Nursing au un impact imediat asupra comunităților din Wisconsin, spitale, clinici, școli și case.

Școala de asistență medicală este găzduită în Signe Skott Cooper Hall, o unitate educațională LEED Silver de 53 de milioane de dolari pe un campus extins de științe ale sănătății. Cu laboratoare de simulare de înaltă fidelitate, 25 de suite de cercetare, un complex de clasă de învățare activă, spații de exerciții și un auditoriu accesibil, Cooper Hall prezintă puterea, impactul și viitorul asistenței medicale.

Locații

  • Madison, Statele Unite ale Americii

Întrebări