Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Introducere

University of Texas at Tyler Ben și Colegiul de Farmacie Maytee Fisch oferă Pharm.D. obține o diplomă într-un format inovator centrat pe student, care vă va pregăti să deveniți un farmacist excepțional.

Ca student la farmacie la University of Texas at Tyler , veți fi printre primii din țară care beneficiază de un curriculum centrat în jurul învățării bazate pe echipă, un format interactiv dovedit a atrage studenții mai eficient decât prelegerile tradiționale din clasă. Veți fi un participant activ la procesul de învățare, cu îndrumarea unei facultăți de experți dedicați succesului dumneavoastră.

Școala de farmacie este găzduită în WT Brookshire Hall, o unitate de primă clasă special concepută pentru a sprijini învățarea în echipă.

University of Texas at Tyler Pharm.D. programul este un curs de studiu de patru ani și necesită cel puțin doi ani de studiu prealabil.

Dacă sunteți interesat să urmați cursuri universitare care îndeplinesc cerințele pentru multe profesii din domeniul sănătății, consultați University of Texas at Tyler Academia University of Texas at Tyler Pre-Med. Academia Pre-Med oferă consiliere și sprijin cu scopul de a construi studenții în candidații competitivi pentru programe postuniversitare în profesiile din domeniul sănătății.

Locații

  • University Boulevard,3900, 75799, Tyler

Întrebări