Keystone logo
University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

University of Texas at Tyler

Introducere

Bine ați venit la Colegiul de Educație și Psihologie de la University of Texas at Tyler . Maximizăm potențialul uman, inspirând creșterea personală și profesională. Scopul principal al Colegiului este de a pregăti profesioniști competenți, îngrijitori și calificați în domeniile educației, psihologiei și consilierii și de a avansa baza de cunoștințe în disciplinele noastre respective.

Suntem un colegiu diversificat, cu programe în educație și psihologie la nivelurile de licență și absolvent, care pregătesc absolvenții pentru poziții în școli, agenții și companii și pentru studii postuniversitare ulterioare. Oferim trei diplome de licență, opt diplome de masterat, un program de certificare a superintendentului post-master și un program de certificare a profesorilor post-bacalaureat.

Relațiile strânse de lucru cu școlile și agențiile din regiunea estului Texas oferă numeroase oportunități cadrelor didactice și studenților de a se angaja în servicii și cercetări și de a găsi plasamente de calitate în stagii și practici.

Locații

  • Tyler

    University Boulevard,3900, 75799, Tyler

    Întrebări