Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Introducere

Universitatea din Florida de Sud (USF) Este o universitate mare, publică de 4 ani, care oferă studii universitare, postuniversitare, de specialitate și de doctorat. Sistemul USF include trei instituții acreditate separat: USF; USF Sankt-Petersburg; Și USS Sarasota-Manatee. Deservind peste 49.000 de studenți, sistemul USF are un buget anual de 1.6 miliarde de dolari și este clasat pe locul 41 în țara noastră pentru cheltuielile de cercetare între toate universitățile publice sau private. USF se mândrește cu faptul că este o universitate de cercetare globală cu impact puternic, dedicată succesului studenților.

Colegiul de Farmacie USF (COP) Este una dintre cele 14 colegii din cadrul sistemului USF. USF COP este parte a întreprinderii USF Health, care este un parteneriat al USF Health este parteneriatul dintre Colegiul de Medicină al Universității South Florida Morsani, Colegiul de Nursing, Colegiul de Sănătate Publică, Colegiul de Farmacie, Școala De Științe Biomedicale și Școala de Terapie Fizică și Științe de Reabilitare; Și doctorii USF Health. USF Health este o parte integrantă a Universității de Sud din Florida, o universitate de cercetare cu impact ridicat, dedicată succesului studenților.

În conformitate cu misiunea COP USF, care își propune să "revoluționeze sănătatea", USF COP a înființat Oficiul de Programe Universitare (OGP). Viziunea pentru educația postuniversitară la COP include dezvoltarea de formare și educație de vârf în domeniul cercetării, inclusiv cursuri didactice (atât on-line cât și față în față) în mai multe domenii ale farmaciei, creând un mediu de învățare diversificat pentru studenți și facultate, Oportunități de învățare folosind tehnologiile emergente.

Obiectivele strategice ale OGP includ:

 • Pentru a spori recrutarea internă și internațională, înscrierea și reținerea studenților care reflectă diversitatea
 • Să se străduiască să îmbunătățească experiența academică și calitatea vieții pentru studenții absolvenți
 • Să urmărească finanțarea cercetării și să desfășoare și să publice cercetări care să conducă la oportunități pentru succesul studenților absolvenți
 • Să colaboreze cu celelalte instituții ale USF College și SUS pentru a dezvolta inițiative creative care promovează cercetarea studenților absolvenți
 • Pentru a servi ca lider în promovarea programelor interdisciplinare de absolvent.

Programele de educație oferite includ certificate de absolvent și un Master of Science în Nanotehnologia farmaceutică. Doctorul filosofiei (PhD) este subdezvoltare. Puncte de mândrie:

 • Dr. Shyam Mohapatra, decanul asociat fondator al Biroului de programe postuniversitare COP USF, este un inducator al FL Inventors Hall of Fame. El a fost unul dintre cei șase inventatori instituiți în ceremonia de inaugurare a inducției pentru contribuțiile sale la nanotehnologia biomedicală. Această inducție îl plasează alături de renumele inventatorului de aer condiționat și de refrigerare, inventatorul Gatorade și Thomas Edison.
 • Sistemul USF a primit un contract record de 458,5 milioane USD în anul fiscal 2016.
 • Sistemul USF se situează pe locul al 9-lea în rândul națiunilor dintre universitățile publice și al 21-lea la nivel mondial pentru brevetele americane acordate între toate universitățile, în conformitate cu Asociația Proprietarilor Proprietății Intelectuale / NAI (2015).
 • USF Tampa a fost numită una dintre cele mai bune 100 de valori ale colegiilor publice (# 66) de către finanțele personale ale lui Kiplinger pentru anul 2016.
 • Sistemul de la Universitatea din Florida de Sud găzduiește un corp de studenți de aproape 50.000 de studenți, reprezentând peste 130 de țări diferite.
 • US News și World Report (USNWR) a clasat USF Tampa ca cel mai bun coleg pentru veterani (2016).

Locații

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Întrebări