Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences MS în Știința Reglementării
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

MS în Știința Reglementării

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 66.640 *

Învățământ la Distanță, În campus

* absolvent forfetar: școlarizare estimată pentru 2 semestre

Introducere

Industria biomedicală a crescut rapid, iar acest lucru a alimentat o cerere mare – și în mare parte nesatisfăcută – de profesioniști în reglementare, atât la nivel național, cât și internațional. Programul de Master USC în Știința Reglementării a apărut pentru a satisface această nevoie în creștere.

Fiind unul dintre cele mai vechi și mai mari programe de știință de reglementare ale națiunii, absolvenții sunt la mare căutare și sunt angajați în industrie, guvern, consultanță și mediul academic. Absolvenții noștri sunt lideri într-un domeniu conceput pentru a răspunde provocărilor din industrie și guvernamentale în accelerarea furnizării de progrese medicale către persoanele care au nevoie de ele, asigurând în același timp că sunt îndeplinite standardele de siguranță.

Cursurile sunt oferite în weekend pentru a găzdui profesioniștii care lucrează. Studenții își stabilesc propriul ritm, urmând câte cursuri doresc să urmeze în fiecare semestru. Suport în carieră este oferit tuturor studenților și absolvenților, inclusiv evenimente de recrutare, târguri de carieră și distribuirea regulată a postărilor de locuri de muncă de la companii la nivel național și internațional.

Program la fața locului/la distanță

Program la fața locului: Aflați mai multe despre programul la fața locului pentru Știința Reglementării

Cursurile pot fi urmate la fața locului, iar birourile și sălile de curs ale programului nostru sunt situate în campusul USC Health Sciences din centrul orașului Los Angeles, California. Cursurile la fața locului sunt de obicei ținute în weekend, astfel încât profesioniștii care lucrează să poată participa la cursuri în timp ce lucrează cu normă întreagă în timpul săptămânii. Studenții care participă la cursul la fața locului au șansa de a interacționa cu vorbitorii, profesorii și colegii studenți. Venirea la curs este o experiență grozavă de networking care permite formarea de relații importante cu cei cu medii similare în domeniul Științei Reglementării. Micul dejun și prânzul sunt servite în fiecare zi.

Program la distanță

Cursurile la distanță USC au fost create pentru profesioniștii ocupați care doresc să-și continue educația, dar nu pot călători în sălile de clasă tradiționale. Am livrat cu succes programe studenților din SUA de mai bine de cincisprezece ani.

Cursurile noastre online sunt predate de aceiași experți academicieni care predau în sala de clasă tradițională, iar studenții participă la aceleași cursuri ca și studenții care participă la fața locului. Cursurile online le permit studenților să lucreze independent și să absoarbă noi concepte în propriul ritm. În același timp, există un mare contact personal cu colegii de clasă și cu profesorii. Prelegerile pot fi vizionate „în timp real” sau într-un alt moment care poate fi mai convenabil.

Studenții online primesc sprijin administrativ, servicii academice și de carieră din partea personalului și a facultății de Regulatory Science.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări