Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences MS în managementul dezvoltării medicamentelor
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

MS în managementul dezvoltării medicamentelor

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 66.640 *

Învățământ la Distanță, În campus

* Pregătire cu normă întreagă (8 - 14 unități pe semestru)

Introducere

Prezentare generală

Programul de management al dezvoltării medicamentelor, desemnat STEM, este conceput pentru studenții cu pregătire în științele biologice și farmaceutice preclinice. Acesta își propune să producă oameni de știință la nivel mediu și mediu cu cunoștințele și abilitățile adecvate pentru practica profesională în cercetarea translațională, cu un accent deosebit pe zona de tranziție între descoperirea preclinică a medicamentului în stadiu incipient și dezvoltarea de medicamente clinice. Această zonă, denumită în mod obișnuit „valea morții”, reprezintă una dintre cele mai provocatoare și importante zone din cercetarea translațională, cu toate acestea lipsesc programe concepute pentru instruirea și educarea viitorilor lideri ai științei translaționale.

120443_business.jpg

Acest program vă va permite să proiectați, să evaluați în mod critic și să optimizați strategii largi de dezvoltare a medicamentelor de la cele mai incipiente etape ale proiectării și descoperirii medicamentelor până la aplicarea lor în brevete și marketing. În funcție de interesul dvs., cursuri suplimentare s-ar putea concentra pe aspecte strategice, politice și de reglementare a dezvoltării drogurilor.

Cursurile sunt oferite în weekend pentru a găzdui profesioniști care lucrează și pot fi urmăriți online pentru cei care doresc să își finalizeze studiile din afara zonei din Los Angeles. Studenții și-au stabilit propriul ritm, urmând atâtea cursuri pe care doresc să le ia în fiecare semestru.

Asistența în carieră este oferită tuturor studenților și studenților, inclusiv evenimente de recrutare, târguri de carieră și distribuirea periodică a posturilor de muncă de la companii naționale și internaționale. Recrutorii sunt conștienți de reputația absolvenților noștri și sunt dornici să-și angajeze absolvenții.

Master of Admissions Science

Criterii de admitere

Pentru a aplica la programele noastre de Master of Science, trebuie să:

 • A absolvit o diplomă de licență cu o medie de punct minim (GPA) de 3.0 de la un colegiu sau universitate acreditată *.
 • Trimiteți două scrisori de recomandare de la profesioniști sau profesori familiarizați cu capacitățile și realizările dvs.
 • Trimiteți CV-ul dvs. cel mai actualizat.
 • Trimiteți o declarație personală care se adresează interesului dvs. pentru grad.
 • Competență în limba engleză: Dacă diploma de licență a fost obținută într-o țară care nu vorbește limba engleză și nu sunteți cetățean american sau rezident permanent, trebuie să trimiteți scoruri de la un TOEFL oficial (Test of English as a Foreign Language) sau IELTS (engleză internațională) Sistem de testare a limbajului). Vă rugăm să rețineți că, chiar dacă sunteți dintr-o țară care vorbește limba engleză, este posibil să fiți totuși necesar să trimiteți punctaje. Solicităm să verificați scorurile următoare în termen de doi ani de la înscrierea dvs. intenționată:
  • Un scor TOEFL (iBT) bazat pe Internet de 100, cu nu mai puțin de 20 la fiecare sub-punctaj; sau
  • Un IELTS de 7 cu nu mai puțin de 6 pe fiecare partitură.

* Comitetul de admitere va lua în considerare toate materialele de aplicare și va citi cu atenție fiecare aplicație și se bazează pe o gamă largă de indicatori din aplicația dvs. pentru a vă determina aptitudinea și aptitudinea pentru succesul în program. Dacă aveți întrebări cu privire la situația dvs. specifică, nu ezitați să ne contactați.

MS în managementul dezvoltării medicamentelor (MDD) | Curriculum și cerințe

MSC în Managementul Dezvoltării Drogurilor gradul de doctorat necesită finalizarea satisfăcătoare a 32 de unități dincolo de gradul de bacalaureat. Curriculumul de bază include cursuri care se concentrează pe cadrele de reglementare de bază, știința translațională, asigurarea calității, cercetarea clinică, statisticile și afacerile, precum și opțiuni elective. Experiența practică este încurajată prin participarea la stagii academice și din industrie sau prin programul TRAQS.

Cursuri necesare

Toate cursurile oferite de Departamentul de Reglementare și Știința Calității pot fi susținute personal sau online (în interiorul Statelor Unite). După admitere, vom lucra cu dvs. pentru a dezvolta un plan de curs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Regulament introductiv (alegeți cel puțin 1)

MPTX 511: Introducere în reglementarea produsului medical

MPTX 512: Reglementarea medicamentelor și produselor biologice

Traducere avansată (alegeți cel puțin 2)

RSCI 531: abordări industriale pentru descoperirea drogurilor (obligatoriu)

RSCI 532: Dezvoltarea medicamentelor în stadii incipiente

RSCI 533: Evaluarea siguranței în timpul dezvoltării medicamentelor

Asigurarea calității (alegeți cel puțin 1)

RSCI 508: Asigurarea calității medicamentelor și biologiei

MPTX 515: Sisteme de calitate

RSCI 525: Introducere în droguri

MPTX 526: Fabricarea și controlul chimiei

Cercetare clinica

MPTX 517: Structura

Statistici (Alegeți cel puțin 1)

RSCI 507: Sisteme de calitate

MPTX 522: Introducere în proiectarea studiilor clinice

Afaceri

RSCI 601: Comerț biomedical

opţionale

Orice unități rămase pot fi completate cu cursuri elective alese dintre cursurile oferite de Departamentul de Reglementare și Științele Calității.

120407_Keck.jpeg

Cerințe de absolvire

Pentru a absolvi un master în știință în Managementul Dezvoltării Drogurilor, trebuie să fiți finalizat:

 • Cel puțin 32 de unități de cursuri obligatorii și elective
 • S-a obținut un GPA cumulativ de 3.0 sau mai mare
 • Mențineți înscrierea continuă pe toată semestrul de toamnă și primăvară
 • Completați gradul în termen de cinci ani

Admitere

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări