Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences MS în economie și politică farmaceutică
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

MS în economie și politică farmaceutică

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 66.640 *

În campus

* Pregătire cu normă întreagă (8 - 14 unități pe semestru)

Introducere

* Prelungirea termenului de depunere a cererii pentru admiterea toamna 2020 - 1 iunie 2020 *

Prezentare generală

Programul USC în economie de sănătate oferă un master în știință în economie și politică farmaceutică . Acest program de MS este oferit împreună cu Departamentul de Economie și USC Școala de prețuri de politici publice. Studenții de masterat sunt instruiți să utilizeze tehnicile de farmacoterapie și evaluare în medii practice de luare a deciziilor, cum ar fi farmaciile administrate, terții plătitori și agențiile guvernamentale.

120408_Daryl-Davies.jpg

O caracteristică distinctivă a programului de master USC în economie și politică farmaceutică este gradul în care studenții sunt angajați activ în cercetări publicabile , fie ca autor principal sau ca autor secundar în colaborare cu un membru al facultății.

Termenul de depunere

NOTĂ: Cererile sunt acceptate la fiecare doi ani începând cu luna august a unui an ciudat, cu termenul limită până la 15 ianuarie a unui an egal. De exemplu, cererea pentru cohorta toamna 2020 se va deschide în august 2019 și se va închide la 15 ianuarie 2020.

Termenul limită pentru depunerea cererii de admitere este 15 ianuarie (11:59:59 pm ora Pacificului) pentru semestrul de toamnă. Acest program admite noi studenți absolvenți pe un ciclu de doi ani, cu noi clase admise în anii cu număr egal.

Cerințe de admitere

Absolvenții PharmD, MD, MPH sau diplome de licență în economie, statistică, sănătate publică, servicii de cercetare în domeniul serviciilor de sănătate și alte domenii conexe sunt încurajați să aplice pentru programul de MS. Persoanele cu experiență în domeniul asistenței medicale sunt deosebit de binevenite.

Comitetul de revizuire absolvent al departamentului pentru programul de master ia în considerare cererile bazate pe următoarele condiții:

Lucrări pregătitoare pentru curs

Studenții sunt încurajați să finalizeze cursuri superioare în metode statistice, calcule și microeconomie înainte de a intra în program.

Scor de examen de absolvire (GRE)

Se încurajează un scor GRE minim de 300 (verbal și cantitativ).

Media punctajului general (GPA)

Este necesar un GPA minim de 3,0 (A = 4,0). O atenție deosebită poate fi acordată notelor obținute cel mai recent la cursurile relevante pentru programul nostru (de exemplu, statistici, analize economice, economie de sănătate și analiză cantitativă).

Scrisori de recomandare

Sunt necesare trei scrisori de referință de la facultăți sau supervizori cu cunoștință de performanța academică a solicitantului și capacitatea intelectuală. Scrisorile ar trebui să ofere o evaluare clară a experienței solicitantului în domeniul asistenței medicale, a capacității analitice, a motivației, a creativității și a potențialului pentru avansarea viitoare.

Scoruri TOEFL pentru studenți internaționali

Scorul TOEFL minim este de 90 pentru testul bazat pe internet (iBT) sau un scor IELTS de 6,5, cu cel puțin 6 pe fiecare bandă.

Ajutor financiar

Surse limitate de sprijin, inclusiv fondurile de cercetare ale departamentului, pot fi disponibile în funcție de subvențiile externe acordate.

Cerințe pentru finalizarea gradului

Conținut academic

Programul necesită cursuri de bază în economie, epidemiologie, proiectarea cercetării și analiza datelor și analiza politicii. După finalizarea acestei fundații, candidații continuă apoi cursurile în economia sănătății, economia farmaceutică și politica farmaceutică. Cursurile din fiecare dintre aceste domenii încurajează studenții să dezvolte proiecte în care pot fi aplicate abilitățile de economie și politică farmaceutică. În multe cazuri, candidații vor fi așteptați să lucreze îndeaproape cu facultatea participând la proiecte de cercetare colaborativă.

Cerințe MS

MS în economie și politică farmaceutică necesită 36 de unități de cursuri la nivel absolvent. Acest program a fost conceput pentru a permite unui student cu normă întreagă să finalizeze gradul în termen de doi ani, deși studenții cu fracțiune de normă pot dura până la cinci ani. În mod normal, o încărcătură de curs absolvent a cursurilor este de trei cursuri complete sau echivalentul lor pe semestru, cu un maxim de patru cursuri.

Cerințe de grad

Trebuie să fi fost obținută o medie punctuală (GPA) de cel puțin 3,0 (pe o scară de 4,0) în toate lucrările de absolvire, așa cum este cerut de Școala absolvită USC.

Cursuri recomandate

Următoarele cursuri sunt recomandate pentru finalizarea MS în economie și politică farmaceutică. Pentru a satisface cerința de econometrie, studenții ar trebui să treacă ECON 414 sau un curs mai avansat în econometrie, în funcție de fondul lor în economie.

Economie:

  • ECON 414 Introducere în ecometrie (4 unități)
  • ECON 500 Microeconomie Analiza politicii SAU PPD 501 Economia sectorului public (4 unități)

Epidemiologie:

  • PM 512 (elective) Introducere în metode epidemiologice și demografice (4 unități)

Analiza politicii de cercetare și metode:

  • Proiectare cercetare PMEP 509 (4 unități)
  • Analiza datelor PM 511A (4 unități)

Economie și politică farmaceutică:

  • Studiu PMEP 519 Cercetare și calitatea vieții (4 unități)
  • PMEP 529 Probabilitate și preferințe (4 unități)
  • PMEP 538 Economie farmaceutică (4 unități)
  • PMEP 539 Evaluare economică a îngrijirii medicale (4 unități)

Total credite necesare: 36

120407_Keck.jpeg

Pregătirea documentelor de cercetare

Studentul este obligat să completeze o lucrare de cercetare care să demonstreze capacitatea candidatului de a aplica economia farmaceutică și abilitățile de analiză a politicilor într-o zonă tematică provocatoare. Subiectul lucrării va fi negociat cu consilierul facultății studentului în primul an de studiu.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări