Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introducere

USC găzduiește singura școală de farmacie care acoperă întregul spectru al dezvoltării farmaceutice și al serviciilor clinice - de la descoperirea medicamentelor până la abordări de reglementare pentru mutarea în siguranță a medicamentelor și dispozitivelor medicale pe piață, de la furnizarea de îngrijiri în diverse contexte până la evaluarea impactului. a îngrijirii asupra rezultatelor pacientului, precum și a costurilor de îngrijire a sănătății. Membrii facultății noastre clinice creează noi căi și identifică cele mai bune practici într-o mare varietate de medii de îngrijire.

Școala a primit granturi majore de la National Institutes of Health pentru dezvoltarea unor descoperiri semnificative în cancer, boala Alzheimer și diabet și de la Centrul pentru inovare Medicare și Medicaid pentru a asigura utilizarea sigură și optimă a medicamentelor și pentru a dezvolta inovații pentru îmbunătățirea rezultatelor pacientului, reducând în același timp costurile. Școala oferă programe de master care stabilesc ritmul , care echipează profesioniștii care lucrează cu noi abilități pentru a excela pe piața în schimbare. Iar parteneriatul nostru în cadrul USC Leonard D. Schaeffer Center for Health Policy and Economics oferă cercetări bazate pe dovezi care confirmă valoarea de durată a contribuțiilor farmaciștilor la practica colaborativă.

USC School of Pharmacy este singura școală privată de farmacie dintr-un campus major de științe ale sănătății, punând studenții noștri în imediata apropiere a patru spitale majore.

În plus, studenții USC School of Pharmacy beneficiază de o rețea extinsă de afiliați la aproximativ 300 de site-uri și peste 400 de profesori și preceptori voluntari, mulți dintre care sunt absolvenți ai Școlii de Farmacie USC. De asemenea, școala deține și operează patru farmacii comunitare și o farmacie de specialitate.

Opțiuni de diplomă: licență, absolvent și doctor în farmacie (PharmD)

Școala oferă o gamă largă de programe de diplomă și certificate, de la cel mai mare al școlii - Doctorul în Farmacie (PharmD) și numeroasele sale oportunități comune și duble de diplome - până la programe de master și doctorat foarte apreciate. Oportunitățile de rezidență și de bursă oferite prin școală sunt, de asemenea, extinse.

Programe de absolvire

Absolvenții doctoratului multidisciplinar al Școlii de Farmacie USC. și programele de master sunt foarte căutate de instituțiile de top din mediul academic, industrie și guvern. Aceste programe cuprind un cadru științific unic, de la descoperirea, livrarea și dezvoltarea de droguri până la aplicarea geneticii și genomicii la cercetarea translațională experimentală și clinică.

Științe farmaceutice și translaționale

 • Ph.D. Program
 • MS în farmacologie moleculară și toxicologie
 • MS în Științe Farmaceutice
 • Terapeutică clinică și experimentală

Economia Sănătății

 • Ph.D. în Economia Sănătăţii
 • MS în economie și politică farmaceutică
 • MS progresivă în economia sănătății

Analiza deciziei în domeniul sănătății

 • MS în analiza deciziilor în domeniul sănătății
 • MS în Marketing Biofarmaceutic

Știința Reglementării

 • Doctorat în Știința Reglementării
 • MS în Știința Reglementării
 • MS în managementul dezvoltării medicamentelor
 • MS în calitatea produselor medicale

Doctor în farmacie (PharmD)

USC School of Pharmacy a stabilit primul program PharmD al națiunii în 1950 și rămâne un pionier în educația inovatoare și pregătirea farmaciștilor practicanți de mâine.

Cel mai mare program de studii din cadrul Școlii de Farmacie, programul PharmD de patru ani, cu normă întreagă, oferă studenților:

 • Un program unic de experiență de practică în farmacie, care începe primul an de studiu, care oferă studenților o experiență clinică imediată și progresivă provocatoare.
 • O ofertă extinsă de programe de diplomă dublă, diplomă comună și certificate.
 • Cea mai mare rețea de absolvenți de farmaciști din regiune, care poate oferi un sprijin valoros în carieră absolvenților care intră în profesia farmaceutică.

Absolvenții programului PharmD al USC sunt foarte căutați de angajatorii din Statele Unite pentru o gamă largă de oportunități de carieră.

Licență pre-farmaceutică

Programele de licență ale Școlii de Farmacie USC încurajează studenții talentați să urmeze o carieră în domeniul farmaciei și să ofere o specializare în Farmacologie și Dezvoltare de medicamente și o minoră în Știința și Managementul Terapiei Biomedicale. Licența majoră și minoră sunt concepute pentru a pregăti mai bine studenții axate pe pre-farmacie, pre-medicină și alte profesii legate de sănătate.

Cariere

Absolvenții USC School of Pharmacy sunt angajați în companii farmaceutice de top, instituții de cercetare și agenții de reglementare din întreaga lume. Cei mai recenti absolvenți ai noștri lucrează în organizații precum Allergan, Eli Lilly, Biogen, Johns Hopkins School of Medicine, US Food and Drug Administration, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech și Facebook.

Multe dintre diplomele noastre de MS sunt recunoscute STEM pentru OPT.

Statistică

De mai bine de 100 de ani, USC School of Pharmacy a servit ca un far al inovației și excelenței în educația, cercetarea și practica farmaceutică și a fost mult timp clasată de US News & World Report în Top 10 școli de farmacie la nivel național și nr. 1 printre școlile private.

  Locații

  • University of Southern California 1985 Zonal Avenue, , Los Angeles

  Întrebări