Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introducere

Inovație: construirea de noi frontiere

De la înființarea noastră în 1905, școala a alimentat inițiative de pionierat în cercetare, educație și practică, încurajând în același timp noi generații de lideri. Impactul nostru include descoperiri inovatoare de laborator, abordări noi de reglementare, reforme semnificative ale politicii de sănătate și colaborări transformatoare în managementul medicamentelor și prevenirea bolilor cronice. Progresele curriculare includ lansarea primului PharmD, doctorat în științe de reglementare și programe de analiză a deciziilor în domeniul sănătății, printre multe altele.

 • A opta cea mai inovatoare universitate, citând cercetări de la Papadopoulos Lab al școlii (clasat de Reuters)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards (un record național)

Spectru complet

Programele noastre acoperă întregul continuum farmaceutic - de la descoperire și dezvoltare la reglementare și de la traducere la îngrijirea și rezultatele pacientului.

Rețeaua de absolvenți: pe tot parcursul vieții, la nivel mondial

În momentul în care te înscrii la școală, devii parte a renumitei Trojan Family — o rețea internațională vastă și de susținere. Absolvenții noștri dețin roluri de conducere în marile companii farmaceutice, agenții guvernamentale, centre medicale de top, NASA și Jet Propulsion Lab și multe alte medii dinamice - și sunt dedicați să ajute studenții și colegii absolvenți ai USC. Vă oferim o lume de oportunități.

 • Peste 20.000 de absolvenți ai farmaciilor USC la nivel mondial
 • 32 de parteneri globali ai farmaciilor USC
 • 8 birouri internaționale USC

Angajamentul comunității: construirea unei societăți mai sănătoase

Prin târguri de sănătate, parteneriate clinice comunitare, campanii de sănătate publică și colaborări de neegalat pentru gestionarea bolilor cronice, studenții școlii, profesorii și absolvenții demonstrează un angajament continuu pentru îmbunătățirea sănătății comunității pe care o deservim. Și prin programul nostru de Știință, Tehnologie și Cercetare (STAR), ajutăm noile generații de elevi de liceu subreprezentați să urmeze cariere în științele vieții.

 • Peste 50 de târguri anuale de sănătate
 • Peste 600 de absolvenți ai programului nostru STAR
 • 10 fotonovele în mai multe limbi despre probleme de sănătate publică

Locația este totul: în inima Los Angeles-ului

Locația noastră într-un campus de centru medical academic major, în inima unui oraș vibrant, oferă oportunități extraordinare pentru stagii, implicare în comunitate și mentorat. Cu 140 de țări reprezentate și 224 de limbi vorbite, Los Angeles este plin de diverse bucătării, instituții culturale și oferte recreative. LA găzduiește mai multe teatre, locuri de muzică și muzee decât orice alt oraș din SUA și puteți schia, face drumeții și face surf pe plajele și munții din apropiere.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Statistică

De mai bine de 100 de ani, USC School of Pharmacy a servit ca un far al inovației și excelenței în educația, cercetarea și practica farmaceutică și a fost mult timp clasată de US News & World Report în Top 10 școli de farmacie la nivel național și nr. 1 printre școlile private.

  Locații

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Întrebări