Keystone logo
Ursuline College Master în Arte în Studii Integrative de Wellness
Ursuline College

Master în Arte în Studii Integrative de Wellness

Pepper Pike, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Ca student la programul de masterat flexibil, online al Studiilor Integrative de Wellness al Ursuline, veți învăța de la membrii facultății și de la practicienii din diferite discipline - care vă vor pregăti să lucrați ca parte a unei echipe diverse de profesioniști în domeniul sănătății. De asemenea, veți învăța să adoptați o abordare holistică a muncii dvs., luând în considerare toate aspectele care pot afecta sănătatea și bunăstarea personală a unei persoane.

Ursuline College 's Master of Arts in Integrative Wellness Studies pregătește profesioniștii pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea în întreaga lume. Prin experiențe educaționale și practice, precum și prin învățarea despre intervenții în schimbarea comportamentului, pregătire și abordări holistice ale sănătății, vă veți avansa cariera în industria de fitness / sănătate / wellness în creștere. Ca experiență culminantă, vă veți angaja într-o experiență imersivă pe teren, care ar putea include un proiect bazat pe comunitate, un proiect de cercetare aplicată sau chiar începerea propriei afaceri de wellness.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Asociat în știință, știința pentru profesiile în sănătate
    • Philadelphia, Statele Unite ale Americii
  • Certificat online în studii clinice: Dispozitiv medical și dezvoltare de medicamente
    • USA Online, Statele Unite ale Americii
  • RN-BSN-MSN - Educație Nursing
    • Fairfield, Statele Unite ale Americii