Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introducere

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de studiu atrăgător, renumita Universitate din Wroclaw, orașul vibrant Wroclaw și viața de student interesantă, vă rugăm să vizitați pagina noastră web aici.

Universitatea din Wrocław are o istorie bogată de peste trei secole. Fondată de Leopold I Habsburg, universitatea a evoluat dintr-o școală modestă condusă de iezuiți într-una dintre cele mai mari instituții academice din Polonia. La începutul secolului al XIX-lea, universitatea avea cinci facultăți: filozofie, teologie catolică, teologie evanghelică, drept și medicină. Ulterior a fost extins cu numeroase secțiuni, laboratoare și un muzeu natural, care există până astăzi. Astăzi, primul și cel mai important obiectiv al Universității din Wroclaw este cercetarea științifică. Savanții noștri au numeroase legături cu colegii lor de cercetare din alte instituții de învățământ superior din Polonia și din întreaga lume. Succesul cercetătorilor noștri a fost recent recunoscut de autoritățile poloneze, care au crescut semnificativ finanțarea atât pentru echipamente, cât și pentru cercetare la Universitatea noastră cu 80% comparativ cu anii precedenți. Incubatorul Academic al Antreprenoriatului este o nouă unitate a Universității din Wroclaw concepută pentru a ajuta studenții să își înceapă propria afacere, oferind consiliere antreprenorială gratuită, organizând conferințe, seminarii, subvenționând investiții selectate și oferind spații de birouri. Incubatorul Academic al Antreprenoriatului cooperează cu Parcul Tehnologic Wrocław, un centru tehnologic cu laboratoare, spații de birouri, centru de conferințe și echipamente multimedia moderne. Obiectivul Parcului Tehnologic este de a crea condiții pentru utilizarea potențialului științific și industrial al Wroclaw și a regiunii și de a stimula industria tehnologiilor avansate. Universitatea din Wrocław este mândră că este unul dintre acționarii săi. Astăzi Universitatea din Wrocław este cea mai mare universitate din regiune și predă peste 40.000 de studenți și aproximativ 1300 de doctoranzi la 10 facultăți. 9000 de studenți absolventă de la Universitate în fiecare an.

Facultatea de Drept, Administrație și Economie

Facultatea de Drept, Administrație și Economie este una dintre cele mai mari din Polonia. Tradiția sa datează de la școala de drept din Prusia, înființată în 1811. Peste 12.000 de studenți sunt predate la această facultate de 200 de cercetători și 170 de studenți sunt înscriși la doctorat. programe. Facultatea oferă programe internaționale de schimb și este mândru să găzduiască studenți străini din Europa, Rusia, Kazahstan și țările africane. Elevii pot deveni membri ai cluburilor și societăților și pot participa la conferințe și simpozioane naționale și internaționale. Arii de studiu:

 • Lege
 • Administrare
 • Economie

Cercetare: Domeniile de expertiză includ:

 • Istoria Poloniei și a legislației poloneze
 • Drept administrativ, civil, penal, financiar și privat
 • Dreptul internațional și european
 • Teoria economiei

Linii internaționale: Facultatea are parteneriate academice cu aproximativ 40 de instituții din peste 18 țări din întreaga lume, printre care:

 • Centrul Hidalgos pentru învățământul superior din Mexic,
 • Centrul pentru America Latină Legea constituțională în Buenos Aires,
 • Școala de drept german,
 • Centrul postuniversitar, Strasbourg
 • Institutul CEDIMES, Franța
 • Curs de licență în limba engleză engleză și europeană.

Facilități: una dintre cele mai mari biblioteci de drept din Polonia cu echipament de ultimă generație, săli de curs, săli de clasă, laboratoare informatice și o sală de studiu cu acces la internet și baze de date

Locații

 • Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

Întrebări