Keystone logo
University of Winchester Master în Sănătate Globală
University of Winchester

Master în Sănătate Globală

Winchester, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Învățământ la Distanță

* studenti internationali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

 • Studiați alături de practicieni din domeniul sănătății globale din întreaga lume în acest curs de învățare la distanță
 • Dobândiți cunoștințe și abilități pentru a lucra ca parte a unei echipe interdisciplinare în sănătatea globală
 • Învață de la o echipă de profesori cu experiență și abordare, cu medii variate
 • Rețele excelente și practicieni cu o vastă experiență de lucru la nivel internațional
 • Faceți o diferență în sănătate, acolo unde nevoile umane sunt mari și resursele disponibile sunt limitate

Ești dornic să te implici cu problemele contemporane, cu teme și provocări globale? Pandemia de Covid-19 a atras atenția internațională asupra importanței soluționării provocărilor critice ale sănătății globale. Cursul nostru dinamic, interdisciplinar se bazează pe o serie de domenii academice de studiu în științele sociale și clinice pentru a înțelege politica și practica sănătății globale pentru a face față unor astfel de provocări.

Programul oferă oportunitatea de a dezvolta abilitățile și cunoștințele care sunt transferabile pentru aplicații pentru cariere care lucrează cu comunități globale atât la nivel național, cât și internațional.

În acest curs de 1 an cu normă întreagă sau 2 ani cu normă parțială, studiați o serie de module bazate pe subiecte teoretice relevante și experiențe practice. Modulele obligatorii de nivelul 7 includ definirea conceptelor, determinanții sănătății, planificarea proiectelor pentru o sănătate globală durabilă, cercetare și evaluare în sănătatea globală și o disertație.

Pe măsură ce progresați prin curs, conținutul programului trece de la problemele generale ale sănătății globale pentru a deveni mai concentrat pe un subiect pe care ați ales să îl explorați în profunzime prin planificarea proiectelor și munca de teren. Evaluarea se face prin teme scrise pe subiecte ale modulelor și o disertație de proiect final de semestru/an.

Învățarea dumneavoastră se desfășoară online printr-o combinație de prelegeri și seminarii, lucru în grupuri mici și studiu independent ghidat. Veți avea un supervizor/tutor care să vă sprijine cu studiile și sunteți încurajat să continuați să câștigați experiență practică în sănătatea globală, fie în Marea Britanie, fie în străinătate.

Este posibil să fiți un practician profesionist în îngrijirea sănătății, asistență socială și bunăstare în prezent, în angajare legată de munca în cadrul unui proiect de sănătate globală sau angajat ca voluntar în acest domeniu. Veți fi încurajat (deși nu sunteți obligat) să mențineți aceste aranjamente pe cât posibil în timpul studiilor.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Msc în sănătatea publică internațională / sănătatea globală
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • Doctor în Sănătate Globală / Sănătate Publică Internațională
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia
 • MPH în sănătate publică globală
  • Manchester, Regatul Unit