Keystone logo
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology Master în științe în nutriție, sănătate și longevitate
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

Master în științe în nutriție, sănătate și longevitate

Los Angeles, Statele Unite ale Americii

21 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.137 / per credit *

Învățământ la Distanță, În campus

* pe unitate

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master în Nutriție, Healthspan și Longevitate este un grad conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră în nutriție și dietetică. Poate duce la lucrul în spitale, universități de îngrijire pe termen lung și programe de servire a alimentelor școlare, consultanță privind stilul de viață și wellness, practică privată, cercetare științifică sau în politici și advocacy. Programul promovează sănătatea și longevitatea pe baza dovezilor științifice, integrând studiul academic cu experiența practicii profesionale.

Maestrul științei în nutriție, sănătate și longevitate este potrivit pentru mine?

Diploma de Master în Nutriție, Healthspan și Longevitate este ideală dacă doriți să deveniți un nutriționist dietetician înregistrat capabil să ofere servicii excelente unei varietăți de circumscripții într-o lume extrem de tehnică, în continuă schimbare, cu accent pe nutriție, healthspan și longevitate.

Cum îmi câștig MSNHL la USC Leonard Davis?

Master of Science in Nutrition, Healthspan și Longevity este un program coordonat (CP) în nutriție și dietetică care oferă un curriculum academic care îndeplinește standardele stabilite de Academia de nutriție și dietetică (ȘI) Consiliul de acreditare pentru educație în nutriție și dietetică ( ACEND). CP acceptă în fiecare an 22-24 de studenți absolvenți, inclusiv studenți care participă la program cu normă întreagă în campus, cu normă întreagă prin educație la distanță și un al treilea grup care finalizează programul cu jumătate de normă pe o perioadă de 3 ani, prin educație la distanță. Programul coordonat include cursuri didactice și practică supravegheată programate concomitent.

Ce voi studia la cursurile mele?

Programul MSNHL de la USC Leonard Davis are relații puternice cu profesioniștii din domeniul sănătății comunitare și programe care deservesc indivizii de-a lungul duratei vieții și recunoaște că nutriționiștii dietetici înregistrați vor juca un rol tot mai mare în arena asistenței medicale. Astfel, obiectivele se concentrează pe asigurarea faptului că programul produce profesioniști competenți, bine pregătiți, care sunt în concordanță cu dovezile de cercetare care au potențialul de a influența furnizarea de servicii nutriționale, apreciază impactul dovezilor cercetării asupra problemelor de sănătate din societate și recunoaște necesitatea unei practici bazate pe dovezi în profesie. Obiectivele acestui CP sunt strâns țesute cu așteptările studenților săi de a se angaja activ în cercetarea privind sănătatea și longevitatea (de bază, clinică și translațională) atât în practica supravegheată, cât și în studiile postuniversitare.

Veți explora aceste subiecte prin cursurile dvs. obligatorii și elective:

  • Nutriție, gene, longevitate și boli
  • Comunicarea nutriției și sănătății
  • Terapie de nutriție medicală
  • Bazele nutriției (micro și macronutrienți)

Care sunt cerințele programului?

Finalizarea cu succes a 46 de unități este necesară pentru absolvire (28 de unități de curs didactic, 12 unități de practică supravegheată și 6 unități de cercetare). În plus față de cursurile didactice necesare, programul oferă studenților 1200 de ore de experiență practică supravegheată necesare pentru a îndeplini competențele stabilite de ACEND. Zona de concentrare a programului este nutriția, sănătatea și longevitatea (NHL), pregătind absolvenții pentru dietetica de bază. La selectarea candidaților pentru admitere, Școala de Gerontologie ia în considerare atât potențialul academic (după cum se reflectă în studiile universitare), cât și potențialul profesional (după cum se reflectă în experiență, referințe și obiective de carieră), împreună cu interviurile în persoană (Skype poate fi utilizat pentru distanță) .

Cursurile preliminare trebuie finalizate înainte de începerea programului.

  • Pentru lista unui curs prealabil, vă rugăm să vizualizați: MS Nutrition Program Description .
  • Toate cursurile premise nu pot avea mai mult de 10 ani în momentul depunerii cererii (excepția este psihologia generală, matematică și vorbire / comunicări)
  • Toate cursurile premise trebuie să îndeplinească cerința noastră minimă de unitate pe sistemul semestrial. Cursurile luate pe orice alt sistem, inclusiv sistemul trimestrial, trebuie convertite în unități semestriale.
  • Nu este necesar pentru a îndeplini toate condițiile prealabile la USC
  • Completați șablonul de condiții preliminare și încărcați-l împreună cu aplicația dvs. online: Tabel de condiții preliminare
  • Datele privind rezultatele programului sunt disponibile la cerere.

Acreditare: Programul de diplomă și practica supravegheată sunt acreditate (13.08.18) de Consiliul de acreditare pentru educație în nutriție și dietetică (ACEND), iar cerințele pentru examenul de înregistrare sunt stabilite de Comisia pentru înregistrare dietetică (CDR). Absolvenții primesc o declarație de verificare care permite înregistrarea la examen și, la finalizarea cu succes, primesc acreditarea Nutriționistului Dietetician Înregistrat (RDN).

Învățarea care se potrivește vieții tale

Indiferent dacă locuiți la jumătatea lumii sau aveți o carieră încărcată, noi facem acest program să funcționeze pentru dvs. Puteți obține diploma MAG online, prin intermediul platformei noastre de curs digitale robuste.

Toate cursurile dvs. sunt transmise online, permițându-vă să interacționați cu colegii de clasă și profesorii în timp real. Aflați mai multe despre programul nostru de educație online.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare