Keystone logo
University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

University Of South Carolina- Lancaster

Introducere

Vă oferim o educație de calitate și vă ajutăm să profitați de tot ce avem de oferit. Puteți rămâne aproape de casă sau puteți lucra pentru primii dvs. doi ani, apoi puteți termina online sau în campus. Îl poți face să funcționeze. Timpul tău este acum!

Înființată în 1959, a noastră este cea mai veche dintre cele patru campusuri regionale ale Universității din Carolina de Sud. De atunci, campusul și corpul studențesc au crescut, dar misiunea noastră rămâne aceeași. Suntem dedicați pregătirii studenților pentru a-și continua educația în universitate și pe tot parcursul vieții.

Admitem toți studenții care dau dovadă de succes academic Majoritatea studenților noștri sunt studenți din prima generație din mediul rural, orașe mici și orașe din zona centrală a Piemontului din Carolinas. Printr-un angajament larg pentru echitate, un program extins de burse și ajutor financiar și o varietate de oferte de cursuri în timpul săptămânii și seara, Universitatea din Carolina de Sud Lancaster încearcă să facă educația accesibilă, accesibilă și convenabilă rezidenților din această zonă.

Locații

  • Hubbard Drive,476, 29720, Lancaster

Întrebări