Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Introducere

Fondată în 1883, Universitatea din Sioux Falls, situat în Sioux Falls, Dakota de Sud, este un Creștin, Universitatea de Arte Liberale afiliate la Bisericile Baptiste Americane, Statele Unite ale Americii. USF este o organizație independentă, non-profit institutie.

facultate dedicat integrează în mod intenționat credința și de învățare, ai ajuta pe elevi să descopere chemarea lor carieră și pregătindu-le pentru a sluji lui Dumnezeu și omenire. Cu o rată de plasare de 98%, absolventii noștri trăiesc din cultura USF pentru motto-ul de service în profesiile lor, familii și comunități.

profesorii noștri talentați predau, consilia și mentor studenți. Cu un raport de 14: 1 elev-la-facultate, setările clasei intime facilitează introducerea conceptelor, schimbul de idei și încurajarea de a le aplica prin învățarea experiențială.

Pentru adulții care învață să-și îndeplinească visele conduse lor, USF ofera programe pentru adulți și absolvent on-line și on-campus pentru a ajuta indivizii termina gradele lor sau de a câștiga grade avansate.

USfwch

Prin numerele:

Rata destinației de plasare: 98% din USF absolvenți găsi locuri de muncă în domeniile lor de ales în termen de șase luni de la absolvire.

Elev / Facultatea de Ratio: 14: 1

înscriere: 1.530 Total studenți din 34 de state și 11 țări

Masculin-la-feminin Raportul de licență: 59% de sex feminin, 41% de sex masculin

Numărul de cluburi, activități și organizații: 100+

Cupiuri Reprezentat: Luterana, 18%; Baptist, 12%; Catolică, 10%; Metodist, 5%; Neconfesionale, 4%; Christian Reformed, 4%; Prezbiterian, 2%; Wesleyan, 3%; Adunările lui Dumnezeu, 1%; Evanghelic, 2%; și Altul / Necunoscut, 37%

Prime Locul de amplasare: Sioux Falls, populația 166700 și MSA populația 232879, este în "inima Americii," și USF este în "Inima Sioux Falls."

sfschool2

MISIUNE

Universitatea din Sioux Falls, o universitate creștină în tradiția artelor liberale, educă studenții în umaniste, științe și profesii. Motto-ul tradițional al Universității este cultura pentru Serviciul, care este, vom căuta să promoveze excelența academică și dezvoltarea persoanelor creștine mature pentru serviciul lui Dumnezeu și omenirii în lume.

Prin intermediul unor programe in umaniste, stiinte si profesii, Universitatea ajută persoanele să crească intelectual, discerne adevărul și de a dezvolta o viziune asupra lumii creștine. Ca instituție creștină, USF promovează în toți membrii comunității sale dezvoltarea de maturitate emoțională, bunăstarea fizică, aptitudinile și valorile care reflectă caracterul și învățătura lui Hristos interpersonale.

USF este angajat la Domniei lui Isus Hristos și la integrarea credinței biblice și de învățare; afirmă că creștinii sunt chemați să împărtășească credința lor cu alții prin viața de serviciu. Universitatea este afiliat cu Bisericile Baptiste Americane, SUA, și salută studenții de orice credință sau denumire.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Întrebări