Keystone logo
University of Salford BSc (Hons) Reabilitare sportivă
University of Salford

BSc (Hons) Reabilitare sportivă

Manchester, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.040 / per year *

În campus

* studenți internaționali cu normă întreagă; Studenți acasă 9.250 GBP pe an

Introducere

Acest curs vă permite să aplicați abilități academice și practice de management de nivel înalt pentru diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea leziunilor musculo-scheletice care rezultă din sport și activitate fizică.

Veți efectua un minim de 400 de ore de plasament clinic, sub supravegherea unui profesionist înregistrat în domeniul medical sau al asistenței medicale, pentru a vă ajuta să absolviți cu încredere și gata să intrați în lumea muncii.

Când veți absolvi, veți fi eligibil pentru a deveni membru al Asociației Britanice a Reabilitatorilor și Antrenorilor Sportivi (BASRaT) și veți beneficia de cunoștințele profesionale din industrie pe care le oferă.

Tu vei:

  • să învețe să îmbunătățească sănătatea și funcțiile persoanelor cu leziuni, boli și afecțiuni și să contribuie în mod pozitiv la îmbunătățirea sănătății publice
  • Veți fi instruiți de experți din industrie, cu accent pe abilitățile practice și pe sesiuni practice în grupuri mici
  • Absolvent cu competențe de diagnosticare și tratare a leziunilor musculo-scheletice
  • Experimentarea unei varietăți de medii de plasare, cum ar fi cluburi sportive profesioniste, spitale cu consultanți ortopezi, cabinete de medicină generală, Ministerul Apărării, clinici private de reabilitare sportivă și fizioterapie

Studenți ideali

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări