Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Introducere

Primul decan al Facultății de Medicină, laureatul Nobel George Hoyt Whipple, MD, a venit la Rochester în 1921 pentru a pune în practică un concept revoluționar. Whipple a supravegheat proiectarea, construcția și personalul Școlii de Medicină și Stomatologie și Spitalul Strong Memorial, în conformitate cu ceea ce era atunci un nou cadru avansat de pionierul școlii medicale Abraham Flexner. Viziunea lui Whipple, construită pe filantropia lui George Eastman, era o școală și un spital sub un singur acoperiș care integrau știința de bază și practica clinică.

Astăzi, acel concept de integrare fizică a îngrijirii pacienților și a cadrelor universitare sub un singur acoperiș continuă să fie puternic. Campusul principal al Centrului Medical University of Rochester acoperă peste 4,4 milioane de metri pătrați de spațiu. Spitalul Strong Memorial acoperă 1,6 milioane de metri pătrați, Școala de Medicină 2,1 milioane de metri pătrați și Școala de asistență medicală și Centrul stomatologic Eastman de aproximativ 100.000 de metri pătrați fiecare.

La fel de importantă, integrarea îngrijirii pacienților și a cadrelor universitare rămâne la baza filozofiei și structurii școlii noastre. Sub conducerea vicepreședintelui senior pentru probleme de sănătate, decanul școlii medicale și președintele sistemului spitalicesc lucrează zilnic în parteneriat cu președinții departamentului, directorii centrelor, decanul școlii de asistență medicală, directorul Centrul stomatologic Eastman și conducerea financiară și administrativă a Centrului Medical. Lucrând atât de strâns împreună este modul în care ne îndeplinim cu succes misiunile legate de îngrijirea pacienților, educație, cercetare și sănătate comunitară.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Întrebări