Keystone logo
University of Pennsylvania Penn

University of Pennsylvania Penn

University of Pennsylvania Penn

Introducere

Penn Dental Medicine se numără printre cele mai vechi instituții dentare afiliate la universitate din țară. Legăturile sale istorice datează de la Colegiul de Chirurgie Dentară din Philadelphia, înființat în 1852. În 1856, facultatea Colegiului de Chirurgie Dentară din Philadelphia a format Colegiul de Chirurgie Dentară din Pennsylvania când a închis primul, iar în 1878, Colegiul de Medicină Dentară din Pennsylvania. Decanul chirurgiei, dr. Charles J. Essig, a fost rugat să se alăture Universității din Pennsylvania, înființând Școala de Medicină Dentară ca Departamentul de Medicină Dentară al Universității din Pennsylvania. Va fi primul decan al școlii în perioada 1878-1883. Colegiul de chirurgie dentară din Pennsylvania s-ar contopi în cele din urmă cu Universitatea din Pennsylvania în 1909.

Primele facilități ale școlii au fost găzduite în Sala Medicală (acum Sala Claudia Cohen). În anul următor s-a mutat în propria clădire, Sala dentară, care a fost proiectată și construită pentru nevoile sale.

În 1897, Thomas W. Evans, un nativ din Philadelphia, care a devenit dentist la curțile europene în timpul celui de-al doilea imperiu al Franței și confident al lui Napoleon al III-lea, și-a părăsit moșia pentru a crea și a menține o școală dentară care ar fi „secundă”. Generozitatea lui Evans a făcut posibilă construirea clădirii Evans (numită oficial Muzeul și Institutul Dental Thomas W. Evans) care a fost deschisă în 1915, cea mai bine dotată clădire dentară din țară la acea vreme. Îndrăzneala și spiritul său de conducere au continuat să ghideze Școala de-a lungul istoriei sale de expansiune și inovație atât în planul de învățământ, cât și în facilitățile clinice și științifice.

Locații

  • Philadelphia

    Chestnut Street,3701, 19104, Philadelphia

    Întrebări