Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Introducere

Lideri în educația din Georgia

Universitatea din Georgia de Nord face parte din sistemul universitar din Georgia și este desemnată ca instituție de conducere de stat și Colegiul militar din Georgia. Cu aproximativ 20.000 de studenți, Universitatea din Georgia de Nord este una dintre cele mai mari universități publice ale statului. Poziționat în regiunea cu cea mai rapidă creștere a statului, UNG cuprinde cinci campusuri unite printr-o singură misiune axată pe excelență academică și programe academice și co-curriculare care transformă studenții în lideri pentru o societate diversă și globală.

Istoria UNG

La începutul anului 2012, Consiliul de Regență al sistemului universitar din Georgia a recomandat consolidarea Colegiului North Georgia și a Universității de Stat, care a fost fondată în 1873 în Dahlonega, Georgia, și Colegiul de stat Gainesville, care a fost fondat în 1964 în Gainesville, Georgia. Consolidarea a devenit oficială pe 8 ianuarie 2013, creând Universitatea din Georgia de Nord (UNG), cu patru campusuri în nord-estul Georgiei.

În august 2015, UNG a deschis un campus suplimentar în Blue Ridge, Georgia, pentru a deservi studenții din regiunea cea mai nordică a statului.

Fiind o instituție regională cu mai multe campusuri și un colegiu militar de prim rang, UNG este unică în gama de programe educaționale Pathways pe care le oferă studenților. De la diplome asociate la programe la nivel de absolvent, UNG oferă o serie de oportunități de a ajuta la dezvoltarea studenților în lideri pentru o societate diversă și globală. Unul dintre cele șase colegii militare superioare desemnate la nivel federal din țară, universitatea poartă distincția Colegiul Militar din Georgia și programul său ROTC al Armatei, recunoscut la nivel național, atrage studenți din întreaga țară, regiune și națiune. În plus, UNG este desemnată de sistemul universitar din Georgia ca instituție de conducere de stat și a câștigat Clasificarea de implicare comunitară de la Fundația Carnegie pentru Avansarea Predării.

Cultura noastra

Universitatea din Georgia de Nord este o comunitate de studenți, profesori, personal, absolvenți și prieteni care se angajează în excelența educațională, dezvoltarea leadershipului și implicarea comunității.

Valorile instituționale ale UNG – excelență, concentrare pe studenți, integritate, implicare și serviciu – sunt esențiale pentru identitatea și misiunea noastră de a pregăti studenții pentru a deveni lideri într-o societate diversă și globală. Cultura UNG consolidează acest angajament și rolul nostru de administratori responsabili ai resurselor și responsabilităților care ne sunt încredințate.

Viziunea noastra

Universitatea din Georgia de Nord va fi un lider regional și național pentru excelență academică, implicare, oportunități educaționale și dezvoltare a leadershipului.

Misiunea noastră

Universitatea din Georgia de Nord, o instituție regională cu mai multe campusuri și un colegiu militar de prim rang, oferă o cultură a excelenței academice într-un mediu axat pe studenți, care include educație de calitate, servicii, anchetă și creativitate. Acest lucru se realizează printr-un acces larg la programe academice și co-curriculare cuprinzătoare care transformă studenții în lideri pentru o societate diversă și globală. Universitatea din Georgia de Nord este o instituție de conducere a sistemului universitar din Georgia și este Colegiul Militar din Georgia.

Valorile noastre

 • Excelență - Promovarea standardelor de performanță și responsabilitate care depășesc așteptările
 • Concentrarea pe elevi - Facilitarea succesului și atingerea obiectivelor educaționale pentru toți studenții și promovarea unui mediu primitor care apreciază și reflectă diversitatea și incluziunea.
 • Integritate - Cultivarea în noi înșine și în alții dorința și statornicia de a acționa cinstit și etic
 • Implicarea - Promovarea implicării active, a anchetei intelectuale și a creativității, a colaborării și a parteneriatului comunitar
 • Serviciu - Dăruirea de sine pentru a îmbunătăți viața și bogăția universității și a tuturor membrilor ei, precum și a comunității mai mari

Caracteristici Campus

Campusul Dahlonega

Amplasat la poalele Munților Blue Ridge, campusul Dahlonega îi ajută pe studenți să-și împlinească potențialul din 1873. UNG este unul dintre cele șase colegii militare superioare din țară, cu cei aproape 800 de cadeți din programul nostru premiat ROTC al Armatei, cu sediul aici. .

Cu peste 100 de cluburi din campus, plus Greek Life, sporturi intramurale și activități studențești, vei avea o mulțime de modalități de a te implica și de a-ți face prieteni în campus. Îți va plăcea să folosești timpul liber pentru a gusta magazinele și restaurantele din jurul pieței istorice ale orașului sau pentru a experimenta priveliștile maiestuoase dintr-o excursie pe unul dintre traseele montane din apropiere. Și când aveți chef de distracție în orașul mare, suntem la doar o oră cu mașina de Atlanta.

Campusul Gainesville

Adăpostul a peste 7.500 de studenți pentru navetiști, campusul Gainesville se află la aproximativ o oră nord de Metro Atlanta, oferindu-vă acces convenabil la atracțiile mari ale orașului, împreună cu o mulțime de opțiuni locale de divertisment sau pur și simplu o zi leneșă pe frumosul Lac Lanier.

Cu locația sa ca centru regional pentru asistență medicală, agricultură, comerț cu amănuntul și alte industrii cheie, campusul Gainesville are o poziție unică pentru a vă oferi acces la locuri de muncă și stagii într-o varietate de industrii înfloritoare.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Întrebări