Keystone logo
University Of Nebraska Kearney

University Of Nebraska Kearney

University Of Nebraska Kearney

Introducere

Misiunea UNK

Universitatea din Nebraska din Kearney este o universitate publică, rezidențială, angajată să fie una dintre instituțiile universitare de prim rang ale națiunii, cu studii superioare, burse și servicii publice excelente.

UNK Vision

Universitatea din Nebraska de la Kearney va obține distincția națională pentru mediu de învățare de înaltă calitate, multidimensional, angajament cu comunitatea și interesele publice și pregătirea studenților pentru a duce o viață responsabilă și productivă într-o societate democratică, multiculturală.

Cheia unei astfel de îmbunătățiri va fi concentrarea clară asupra imperativelor misiunii, fidelitatea față de valorile istorice de bază și auto-evaluarea continuă și riguroasă sau evaluarea rezultatelor.

Elevi

 • 5.274 studenți de licență și 1.628 studenți absolvenți.
 • Studenții vin la UNK din 91 din cele 93 de județe din Nebraska, toate cele 50 de state, inclusiv districtul Columbia, și peste 50 de țări străine.

157554_KosukeYoshii.png

Facultate

 • 322 cu normă întreagă și 117 facultăți cu jumătate de normă.
 • 99% din facultățile cu normă întreagă predau cursuri universitare, generând 88% din orele de credit la UNK.
 • Peste 76% din facultățile cu normă întreagă au cele mai mari diplome în domeniile lor.
 • Raportul elev / facultate: 18,9 la 1.

Academicienii

 • UNK oferă 120 de studii universitare de licență, 22 de programe pre-profesionale și 27 de programe postuniversitare.
 • În fiecare an, Programul UNK Onors acceptă mai mult de 120 de studenți în anul întâi pe baza unui rang de clasă minim 25%, un scor minim de 27 ACT, scrisori de referință, realizări extracurriculare și eseuri. În prezent, există 550 de studenți în Programul Onorific.
 • Programul de cercetare universitară al UNK este un model național. Programele de campus susțin studenții care lucrează individual cu profesori pentru a efectua cercetări originale și proiecte creative. Peste 30% dintre studenții UNK fac cercetări în afara clasei și își prezintă proiectele la conferințe academice.
 • UNK este singurul campus din Nebraska care participă la Schimbul Național de Studenți care permite studenților să participe la una dintre alte 175 de universități sau colegii de pe continent pentru un semestru sau un an, adesea la tarifele de școlarizare UNK.

Plasament student

 • Multe programe UNK au o rată de plasare profesională de aproape 100%, inclusiv contabilitate, pregătire sportivă, educație (în special cele cu aprobări în biologie, chimie, arte lingvistice, matematică, muzică, fizică și educație specială), sisteme cibernetice, arte grafice, Tehnologie industrială, psihologie școlară și patologie a limbajului.
 • 20% din totalul personalului certificat din școli și UES din statul Nebraska au cel puțin un grad de la UNK. Aproape 43% din totalul inspectorilor școlari și aproximativ 30% din toți directorii din statul Nebraska sunt absolvenți UNK. Aproximativ 36% din toți psihologii școlari și 54% din toți psihologii școlari ESU din statul Nebraska sunt absolvenți UNK. 21% din toți consilierii școlari din Nebraska sunt absolvenți UNK. Aproximativ 33% din toți patologii vorbirii-limbaj din Nebraska sunt absolvenți UNK.
 • Mulți absolvenți UNK devin lideri administrativi atât în sectoarele public, cât și privat al statului și al națiunii. Alții continuă să aplice cu succes la medicină, drept și alte școli profesionale și absolvite din toată țara.

157555_HomeBanner.png

Atletism

 • Membru al NCAA Division II — Mid-America Intercollegiate Athletic Association.
 • Programele includ baseball, softball, fotbal, volei, lupte, înot și scufundări feminine, fotbal feminin, cross country masculin și feminin, baschet masculin și feminin, tenis masculin și feminin, golf masculin și feminin, precum și atletism masculin și feminin.
 • Culori: albastru regal și aur vechi.
 • Poreclă: Lopers (pentru antilopa Pronghorn)
 • Sportivii UNK sunt mai întâi studenți. GPA mediu cumulat pentru toate cele 19 echipe Loper este în mod constant peste 3,0.

Viata de campus

 • Peste 170 de organizații studențești, inclusiv șapte sororități și șapte frății
 • Șapte reședințe în stil tradițional, o reședință în stil suită, două complexe de capitole grecești și un complex de apartamente universitare.
 • Toate unitățile rezidențiale se află la câțiva pași de clădirile academice, biblioteca, uniunea studențească și Centrul de sănătate și sport.
 • Campusul este alcătuit din 515 acri, inclusiv satul universitar care urmează să fie dezvoltat în curând. UNK are mai mult de 48 de clădiri, inclusiv săli de clasă, laboratoare, reședințe și locuri de sport. Apropierea campusului oferă acces ușor la comunitatea vibrantă și în creștere a orașului, inclusiv evenimente culturale, centre comerciale, facilități de agrement în aer liber, locuințe la prețuri accesibile, restaurante premiate, precum și hochei, spectacole muzicale, piese de teatru și o varietate de concerte, multe la câțiva pași de campus.
 • În ultimul deceniu, UNK a investit peste 100 de milioane de dolari pentru renovarea sau extinderea fiecărei clădiri academice și a reședinței, a clădirii Colegiului Educației, a Uniunii Studențești din Nebraskan, a Foster Field, a complexului de rezidențe Antelope / Nester, care oferă un stil apartament. de viață și multe facilități noi pentru studenți. În plus, o renovare majoră și adăugire la Sala de Științe Bruner, inclusiv un planetariu cu totul nou, a fost finalizată în toamna anului 2009. Un nou centru de wellness adăugat la Centrul de sănătate și sport / Cushing Coliseum a fost deschis în toamna anului 2014. Noile științe ale sănătății Complexul, care va găzdui o divizie extinsă a Colegiului de Asistență Medicală UNMC Kearney și o nouă Școală UNMC pentru Profesii Sănătate Aliate UNMC, se deschide în toamna anului 2015.
 • Campusul UNK este, de asemenea, un site din Nebraska Statewide Arboretum.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Kearney

  2504 9th Avenue, 68849, Kearney

  Întrebări