Keystone logo
University of Lucerne - Faculty of Health Sciences and Medicine MA în Științe ale Sănătății
University of Lucerne - Faculty of Health Sciences and Medicine

MA în Științe ale Sănătății

Luzern, Elveţia

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CHF 1.110 / per semester *

În campus

* Şcolarizare: 1110 franci elveţieni pe semestru

Introducere

Programul de master în Științe ale Sănătății de la Universitatea din Lucerna oferă studenților dintr-o gamă largă de discipline cunoștințele și abilitățile necesare pentru o înțelegere cuprinzătoare a sănătății, funcționării și dizabilității. Programul oferă o bază largă în științele sănătății dintr-o perspectivă interdisciplinară. Se concentrează pe descrierea, înțelegerea și îmbunătățirea sănătății indivizilor și răspunsul optim al societății și sistemelor de sănătate la nevoile de sănătate ale populației.

Programul de master de doi ani cu 120 de credite include cursuri de bază în principiile științelor sănătății, metode avansate de cercetare și abilități academice și profesionale. Studenții vor avea, de asemenea, posibilitatea de a alege una dintre următoarele specializări pentru a obține cunoștințe mai aprofundate, în funcție de interesele lor profesionale și de direcția carierei.

  • Comunicarea în sănătate
  • Sănătate și comportament social
  • Economie și politică în sănătate
  • Cercetarea serviciilor de sănătate
  • Știința datelor despre sănătate (NOU)

În timpul unui stagiu de cercetare obligatoriu, studenții pot aplica cunoștințele dobândite în program și, eventual, își pot scrie teza de master pe baza stagiului.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări