Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Introducere

Despre Universitatea din Louisville

Universitatea din Louisville este o universitate de cercetare susținută de stat, situată în cea mai mare zonă metropolitană din Kentucky. Fondată în 1798, a fost prima universitate publică deținută de oraș din Statele Unite. UofL este o universitate de doctorat „Research 1” și unul dintre cei mai buni producători ai premiilor Fulbright. În 2019, UofL a primit rating Gold și a fost clasat în primele 100 de școli cele mai durabile de pe planetă de către STARS

Declarația de misiune

Universitatea din Louisville urmărește excelența și incluziunea în activitatea sa de educare și servire a comunității sale prin:

 1. predarea studenților studenți, absolvenți și profesioniști pentru a dezvolta cetățeni, lideri și savanți,
 2. practicarea și aplicarea cercetării, a burselor și a activității creative și
 3. furnizarea de servicii angajate și de informare care îmbunătățesc calitatea vieții pentru comunitățile locale și globale.

Universitatea se angajează să obțină preeminență ca universitate de cercetare metropolitană recunoscută la nivel național.

Acreditare instituțională și profesională

Universitatea din Louisville este acreditată de Asociația din sud a colegiilor și școlilor Comisiei pentru colegii pentru a acorda asociat, licențiat, master, specialist, doctorat și diplome de prim-profesional (DMD, JD, MD). Persoanele care doresc să contacteze Comisia pentru Colegii cu privire la statutul de acreditare al universității pot scrie Comisia la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 sau să sune la (404) 679-4500.

Ziua de previzualizare virtuală a sănătății publice

Locații

 • Louisville

  2301 S 3rd St, Louisville, KY 40292, USA, , Louisville

 • Bellemeade

  40223, 9001 Shelbyville Rd, , Bellemeade

  • Louisville

   580 S Preston St, Louisville, KY 40202, USA, , Louisville

   Întrebări