Keystone logo
University of Lincoln BSc (Hons) Sport și Terapie cu exerciții fizice
University of Lincoln

BSc (Hons) Sport și Terapie cu exerciții fizice

Lincoln, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pe nivel studenți internaționali | Studenți din Marea Britanie: 9.250 GBP per nivel

Descoperă Lincoln oriunde te-ai afla în lume

Introducere

Terapia sportivă este un domeniu dinamic, iar terapeuții sunt o parte crucială a echipelor medicale din multe cluburi sportive, lucrând alături de kinetoizi, medici de medicină sportivă și oameni de știință din sport.

BSc (Hons) Terapie pentru sport și exerciții la Lincoln oferă o diplomă academică alături de o calificare profesională, oferind studenților șansa de a dezvolta abilitățile necesare pentru a lucra în industria terapiei sportive.

Cursul oferă studenților posibilitatea de a aplica cunoștințele și principiile științei sportului la evaluarea și tratamentul leziunilor în context sportiv. Pe lângă faptul că se concentrează pe teoria și practica terapiei sportive, studenții au șansa de a-și dezvolta înțelegerea anatomiei și fiziologiei, biomecanicii și fitness-ul legat de sănătate.

Gradul a fost dezvoltat ca răspuns la rolul crescând pe care terapia sportivă îl poate juca în îmbunătățirea sănătății. După finalizarea cu succes, studenții ar trebui să fie capabili să evalueze sportivii cu o mare varietate de leziuni sportive, să înțeleagă aplicarea tratamentelor de terapie sportivă și să implementeze programe de reabilitare și prevenire a accidentărilor.

Cursul a fost dezvoltat în colaborare cu Societatea Terapeuților Sportivi, un organism de reglementare de acreditare pentru programele de terapie sportivă.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări