Keystone logo
University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

University of Hawai'i at Manoa John A. Burns

Introducere

Școala a fost deschisă în 1965 ca un program de doi ani de științe medicale de bază și a devenit un program de acordare a diplomelor de patru ani în 1973.

Angajamentul legislativului de stat Hawai'i față de o școală de medicină pentru locuitorii din Hawai'i a fost întărit atunci când parlamentarii au aprobat utilizarea fondurilor „Master Settlement Agreement” din tutun pentru a construi și a ajuta la funcționarea campusului de pe malul oceanului Kaka'ako al Școlii John A. Burns de Medicină (JABSOM). Campusul, un site ales de guvernatorul Ben Cayetano, a fost deschis în 2005. Ne educăm cu mândrie studenții și oamenii din Hawaii despre pericolele fumatului și îi tratăm pe cei care suferă de boli legate de tutun.

Multe fundații private de prestigiu, precum și guvernele SUA și străine au oferit subvenții și finanțare generoase de-a lungul anilor. Această listă distinsă include Fundația Robert Wood Johnson, Fondul Commonwealth, Fundația WK Kellogg, Pew Memorial Trust și Fundația Queen Emma, pentru a numi doar câteva.

Locații

  • Kailua-Kona

    Ane Keohokalole Highway,73-4225, 96740, Kailua-Kona

    Întrebări