Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Introducere

University of Groningen

University of Groningen este o universitate de cercetare de top 100 cu o perspectivă globală. În prezent, suntem pe locul 75 în clasamentul Times Higher Education și oferim peste 30 de programe de licență predate în limba engleză și peste 125 de programe de master . Fondată în 1614, universitatea este una dintre cele mai vechi universități de cercetare din Țările de Jos. Suntem o universitate cu adevărat internațională, cu peste 36.000 de studenți și 9.000 de studenți internaționali din peste 120 de naționalități diferite.

De ce să alegi Groningen?

Educație de înaltă calitate : University of Groningen oferă o gamă variată de programe de studii interesante, foarte apreciate. În calitate de student, veți primi o supraveghere de înaltă calitate și veți avea multe opțiuni din care să alegeți. University of Groningen a fost premiat cu eticheta de calitate „Cea mai bună universitate tradițională din Țările de Jos”.

Cercetare de top: suntem printre universitățile de cercetare de top din Europa. În 2016, profesorul nostru Ben Feringa a câștigat Premiul Nobel pentru Chimie. Universitatea desfășoară cercetări inovatoare și relevante din punct de vedere social, iar cercetarea noastră construiește punți între discipline.

Viață studențească vibrantă : Groningen este un oraș studențesc vibrant. Populația sa are cea mai scăzută vârstă medie din Țările de Jos. Unul din patru din cei 200.000 de locuitori este student. Studenții pot fi văzuți peste tot: studiind în parc, bucurându-se de viața de noapte și lucrând la diferite locuri de muncă cu jumătate de normă. Groningen este un oraș sigur și verde în care să locuiești și a fost ales drept unul dintre cele mai fericite orașe din Europa.

400 de ani de reputație : University of Groningen are o istorie bogată și o reputație excelentă. Mulți oameni foarte talentați dintr-o varietate de discipline au studiat sau lucrat la universitate în cei 400 de ani de existență, inclusiv patru câștigători ai Premiului Nobel, prima studentă universitară din Țările de Jos, prima lectoră, primul astronaut olandez și primul președinte al Băncii Europene.

Cu adevărat internațional : suntem cunoscuți pentru comunitatea noastră internațională mare. Aproape 6.000 de studenți internaționali studiază în Groningen anual din peste 120 de țări. A trăi în Groningen fără a vorbi olandeză nu este o problemă; veți putea să comandați mâncare, să cumpărați haine și chiar să urmați cursuri de sport în limba engleză. University of Groningen are legături internaționale puternice, ceea ce înseamnă că vă puteți petrece cu ușurință o parte din diplomă studiind în străinătate. De asemenea, oferim mai multe programe internaționale unice de master în cooperare cu alte universități mari europene.

Programe de licență

Oferim peste 30 de programe de licență predate în limba engleză. Nouă dintre programele noastre de licență au primit eticheta de calitate „ Program de diplomă de top ”.

Programe de master

În acest moment, University of Groningen oferă peste 125 de programe de master predate în limba engleză , dintre care 18 sunt evaluate drept „Program cu cea mai bună evaluare” în Țările de Jos.

Facultăţi

Cercetarea și educația la University of Groningen sunt organizate în 11 facultăți diferite. Aceste facultăți sunt:

Facultatea de Economie și Afaceri
Facultatea de Științe Comportamentale și Sociale
Facultatea de Teologie și Studii Religioase
Facultatea de Arte
Facultatea de Științe Medicale
Facultatea de Drept
Facultatea de Științe Spațiale
Facultatea de Filosofie
Facultatea de Științe și Inginerie
Colegiul Universitar Groningen
Campus Fryslân

Burse și finanțare

Universitatea se angajează să recunoască excelența în rezultatele academice, oferind o serie de burse pentru studenți și cercetători internaționali. Mai multe burse sunt disponibile pentru studenții internaționali care sunt motivați să studieze licență, master și doctorat. programe, precum și pentru schimburi, cursuri scurte și sejururi de cercetare la universitatea noastră.

Clasamente

University of Groningen

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Groningen

  University of Groningen PO Box 72

  • Leeuwarden

   Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

   Întrebări