Keystone logo
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine) Masterat în știința sănătății publice
University of Gothenburg, Sahlgrenska Academy (Faculty of Medicine)

Masterat în știința sănătății publice

Gothenburg, Suedia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

02 Sep 2024

SEK 310.000 / per course

În campus

Introducere

Programul de masterat în știința sănătății publice este destinat celor care sunt interesați de sănătate și sănătate publică. Programul nostru oferă studenților abilitățile de care au nevoie pentru a lucra strategic și practic cu sănătatea publică, atât la nivel național, cât și internațional. Veți învăța factorii individuali și structurali care au un impact asupra sănătății și ce condiții asigură indivizilor o sănătate bună și egalitatea în materie de sănătate. După finalizarea programului, veți avea o gamă largă de oportunități de carieră și puteți continua studiile doctorale.

Sunteți interesat de sănătate și de îmbunătățirea sănătății publice? Doriți să faceți o diferență și sunteți motivat de ideea de a asigura egalitatea în materie de sănătate? Atunci ar trebui să aplicați la programul de masterat în știința sănătății publice. Studenții noștri sunt pregătiți pentru a putea lucra cu sănătatea publică, atât la nivel național, cât și internațional. Oferim un mediu de studiu internațional în care veți întâlni alți studenți din întreaga lume.

De ce există diferențe atât de mari în ceea ce privește sănătatea între diferite grupuri de oameni? Care sunt factorii relevanți care influențează sănătatea și cum putem îmbunătăți viața oamenilor? Acestea sunt câteva dintre provocările în materie de sănătate publică cu care ne confruntăm. Este nevoie de o perspectivă largă și interdisciplinară pentru a reduce diferențele dintre grupuri și pentru a obține îmbunătățiri echitabile și pe termen lung ale sănătății publice. Este nevoie de oameni de știință calificați în domeniul sănătății publice pentru a studia aceste probleme și pentru a formula și evalua eforturile în domeniul sănătății publice.

Programul de masterat în știința sănătății publice predă studenților teoriile și metodele centrale ale domeniului. Acest program de doi ani este predat în limba engleză. Scopul programului este de a vă oferi instrumentele necesare pentru a putea planifica, desfășura și evalua activitatea de sănătate publică și pentru a lucra la reducerea diferențelor sistematice de sănătate în rândul populației.

De asemenea, veți învăța despre epidemiologie, epidemiologie socială, metode de cercetare cantitative și calitative și teorii și metode de economie a sănătății. Oferim atât un curs introductiv, cât și unul avansat în economia sănătății.

Ce oferim

  • Mediu internațional - întâlniți profesori și studenți din întreaga lume
  • O combinație de medii academice - studii cu medici, profesori, avocați și alte profesii
  • Curs introductiv și avansat în economia sănătății
  • Opțiuni pentru stagii mai lungi
  • Oportunități de studiu și stagii în străinătate
  • Campus situat central, aproape de restaurante și divertisment
  • La o aruncătură de băț de Parcul Slottsskogen, Grădina Botanică și alte zone verzi

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări