Keystone logo
University of Essex Online PG Dip Sănătate Publică
University of Essex Online

PG Dip Sănătate Publică

Online United Kingdom

16 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.111

Învățământ la Distanță

Introducere

Prin acest PG Dip Public Health 100% online și cu jumătate de normă, veți învăța cum să îmbunătățiți sănătatea publică în zona dvs. și la nivel internațional.Veți dobândi o serie de abilități utile care pot fi aplicate pentru a genera schimbări reale în comunitățile sau contextele practicii dumneavoastră.

În acest PG Dip online, veți studia subiecte cheie, inclusiv promovarea sănătății, principiile și metodele epidemiologiei și aplicarea tehnicilor de evaluare a nevoilor de sănătate a populației, dezvoltând în același timp competențe personale și profesionale esențiale relevante pentru lucrătorii din domeniul sănătății publice.La sfârșitul cursului, vei putea să-ți continui studiile și să avansezi pe programul complet de master.

Metode de predare

Suntem un furnizor de educație online 100%, așa că folosim un mediu de învățare virtual (VLE) de ultimă generație pentru a ne oferi predarea, resursele și evaluările.Sistemul nostru urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare.VLE este accesibil 24/7 și permite atât studenților, cât și tutorilor să participe activ la conversații în timp real și la întrebări și răspunsuri live.

Credem că profitați la maximum de timpul petrecut studiind atunci când sunteți informat cu privire la performanța dvs. și obținem acest lucru prin:

  • să vă evalueze pe parcursul modulelor, mai degrabă decât să aștepte evaluările de sfârșit de an
  • afișând notele în carnetul de note, care poate fi vizualizat ori de câte ori vă conectați la mediul virtual de învățare (VLE)
  • execuție rapidă a lucrărilor evaluate pentru a se asigura că carnetul de note este întotdeauna la zi
  • asigurându-vă că aveți contact regulat cu echipa de asistență pentru studenți

Metode de evaluare

Toate evaluările sunt furnizate prin mediul nostru virtual de învățare (VLE).Nu există nicio cerință de a călători în centre de testare externe sau de a susține examene!În schimb, veți trimite sarcini prin VLE, cum ar fi rapoarte scrise, participarea la forumuri de discuții sau intrări reflective în jurnal.

De asemenea, avem o politică de a ne asigura că lucrările trimise de studenți sunt autentice – utilizăm un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica dacă există plagiat.

De ce Essex Online?

Studiază online.Absolvent în campus.

Îți vei finaliza studiile și evaluările 100% online, iar calificarea ta va fi acordată de Universitatea din Essex, o universitate premiată cu o moștenire de 50 de ani de excelență în predare și cercetare și una dintre primele 25 de universități din Marea Britanie (Complet Ghidul universitar 2022).După finalizarea cursului, veți absolvi cu același certificat ca și studenții din campus - modul dvs. de studiu este menționat doar pe foaia matricolă.

Experiență asigurată de calitate

Cadrul de excelență în predare al guvernului Regatului Unit ne-a evaluat ca aur pentru că oferim studenți o predare, învățare și rezultate remarcabile în mod constant (TEF 2018).Suntem, de asemenea, cel mai bine cotat furnizor numai online din Sondajul Național pentru Studenți (NSS 2020).

Suntem în spatele calității academice a cursurilor noastre online și de aceea oferim o garanție de returnare a banilor.Dacă decideți că cursul dvs. nu este pentru dvs. în termen de 21 de zile, vă vom oferi o rambursare completă.*

*Se aplică termeni și condiții.Pentru a afla mai multe, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere.

Sprijin academic și de mentorat de clasă mondială

Tutorii noștri online sunt autorități și specialiști de top în domeniile lor respective.Sunt pasionați de ceea ce predau și combină cunoștințele lor despre practica industriei cu livrarea academică de înaltă calitate, oferindu-vă o experiență de învățare de neegalat.

Avem, de asemenea, o echipă dedicată de consilieri studenți și consilieri de abilități de studiu care vă vor sprijini din prima zi până la absolvire.Ei vor fi la îndemână pentru a vă ajuta și îndruma pe măsură ce progresați prin studii.Indiferent de întrebare sau problemă, ei vor lucra cu dvs. pentru a găsi o soluție.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Chat with students

Întrebări